Vodič za razumijevanje osobnih financija

Vodič za razumijevanje osobnih financija - Santini, Guste | Caritasspiritistcenter.org

...A RAZUMIJEVANJE OSOBNIH FINANCIJA 2. PREDGOVOR Ova knjiga, prva takve vrste u Hrvatskoj, demistificirajući kon-fuzni žargon financijskog planiranja, bankarstva, investicija, osiguranja i poreza, ima za cilj objasniti abecedu upravljanja osobnim Vodič 01 za razumijevanje osobnih financija Vodič za razumijevanje osobnih financija Autori: Guste Santini i Sandra Bebek Izdavač: RIFIN d ... PDF Vodič 10 za razumijevanje poslovanja s osiguravajućim ... ... .o.o, Zagreb 2005 (ISBN: 953-96114-7-4), 148 stranica Darujte ovu knjigu sebi i onima koje volite. Nećete pogriješiti. - govori na jednostavan način o osobnim financijama 1 / 4 Ova knjiga govori vam na ... Vodič 01 za razumijevanje osobnih financija - rifin.com ... . Nećete pogriješiti. - govori na jednostavan način o osobnim financijama 1 / 4 Ova knjiga govori vam na ...

INFORMACIJA

AUTOR
Santini, Guste
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za razumijevanje osobnih financija.pdf

OPIS

Postoje brojni načini rješavanja financijskih problema. Na žalost, većina ljudi koristi se standardnim formulama za probijanje kroz život: puno radi, plaća račune i poreze, i zadužuje se. Oni obično čekaju pravu priliku ne shvaćajući da im ona često bljeska ispred očiju, a nisu je u stanju prepoznati. Financije su najveća i najbrža igra na svijetu. Tegobna, ali i zabavna. Postanite njezin aktivni sudionik. Poboljšajte svoju financijsku inteligenciju razvijajući najmoćniju aktivu koju imate, svoj um. Postupnim svladavanjem određenih pravila, samodisciplinom i ustrajnošću možete ostvariti svoje financijske ciljeve. Ne zaboravite, uspjeh se ne ostvaruje u kilometrima, nego u centimetrima: steknite malo sada, zadržite što imate, a poslije uzmite još malo. Pripadate li u skupinu onih koji stoje pred otvorenim vratima, na pragu prilika i mogućih uspjeha, ova knjiga prvi je korak da stupite kroz ta vrata. Pomoći će vam da shvatite temelje osobnih financija, a ostalo ovisi o vama. Razmislite, tisuću kvadrilijuna (brojka 1 s 27 nula!) atoma u bilijunima vaših stanica samo čeka da ih usmjerite. Jeste li voljni iskoristiti takvu atomsku snagu? Ako pak smatrate da je lakše samo se zaposliti i raditi za novac ili nemate vremena za razvoj svog financijskog duha, nema smisla da je čitate. Pomirite se sa sudbinom da će vas novac zaobilaziti. Umjesto da on radi za vas, vi ćete raditi za njega.

Želite li pročitati knjigu?Vodič za razumijevanje osobnih financija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Santini, Guste. Čitati Vodič za razumijevanje osobnih financija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE