Rez kroz sve

Rez kroz sve - Rakusa, Ilma | Caritasspiritistcenter.org

...esama Rez kroz sve; Devedeset devetostiha čita se i kao popis tragova fiksiranih u jeziku ... Što se događa na carskom rezu, neposredno prije te tijekom ... ... . Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i krajolik i domovina.» Stihom se ispisuje (ne)moć glasa i (ne)moć jezika , jukstaponira svijet stvarnog i mogućeg, ispituju granice individualnog - traži početak pada u sjećanje. Zbirka pjesama Rez kroz sve; Devedeset devetostiha čita se i kao popis tragova fiksiranih u jeziku. Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i Translated by Truda Stama ... Carski rez - sve što treba da znate o porođaju carskim ... ... . Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i Translated by Truda Stamać Zbirka pjesama Rez kroz sve; Devedeset devetostiha čita se i kao popis tragova fiksiranih u jeziku. Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i krajolik i domovina.» Stihom se ispisuje (ne)moć glasa i (ne)moć jezika , jukstaponira svijet stvarnog i mogućeg, ispituju granice indi...

INFORMACIJA

AUTOR
Rakusa, Ilma
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Rez kroz sve.pdf

OPIS

Zbirka pjesama Rez kroz sve; Devedeset devetostiha čita se i kao popis tragova fiksiranih u jeziku. Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i krajolik i domovina.» Stihom se ispisuje (ne)moć glasa i (ne)moć jezika , jukstaponira svijet stvarnog i mogućeg, ispituju granice individualnog – traži početak pada u sjećanje.

Želite li pročitati knjigu?Rez kroz sve u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rakusa, Ilma. Čitati Rez kroz sve Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE