Poziv

Poziv - Grisham, John | Caritasspiritistcenter.org

... A.Milic , Lyrics: M.Tucakovic / Lj.Jorgovanovic , Arr: A ... poziv — Викиречник ... ... Lični kontakti | Halo oglasi ... A.Milic , Lyrics: M.Tucakovic / Lj.Jorgovanovic , Arr: A.MilicLabel and copyright: City Records, Miligram Music & Svetlana Ceca Raznatovic Listen... Evropska turneja Poziv je bila tri leta trajajoča koncertna turneja srbske folk-pop turbofolk pevke Svetlane Ražnatović- Cece. Turneja se je začela 28. junija leta 2013 z velikim koncertom na beograjskem Ustju, kjer je pevka postav...

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Poziv.pdf

OPIS

Desetljećima je uvaženi sudac Atlee neprikosnoveno drmao okrugom Ford u saveznoj državi Mississippi, a onda je posve neočekivano izgubio izbore i otišao u prijevremenu, neželjenu mirovinu. Udovac s dvojicom odraslih sinova koji su svaki svojim putem otišli od kuće, sudac Atlee živi samotno u ruševnoj kućerini na rubu grada bolujući od neizlječive bolesti. A kada se neumitni kraj približio jednog je dana poslao obojici sinova pismeni poziv da se izvole pojaviti pred njim, Sucem, izvjesne nedjelje točno u 17 sati zbog razgovora o nasljedstvu. Ray Atlee predaje pravo na sveučilištu Virginije i poziv njegova oca neće ga previše iznenaditi, no ono što će zateći kada nakon petnaest sati vožnje prekorači prag roditeljskog doma bit će pravi šok! Romanom Poziv John Grisham vratio se u gradić Clanton, mjesto radnje svojega prvog romana Vrijeme ubijanja. Nekoliko poznatih likova ponovno će se pojaviti na sceni, no današnji Grisham drugačiji je pisac od onoga koji se prije deset godina proslavio pravnim trilerima, i danas su njegovi romani više jetke moralne priče o pravnicima i njihovoj bezgraničnoj pohlepi. Nakon Obojene kuće i Kako izbjeći Božić Grisham i dalje pokazuje da je voljan riskirati.

Želite li pročitati knjigu?Poziv u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grisham, John. Čitati Poziv Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE