Prečice do stvaranja života

Prečice do stvaranja života - Lindenfield, Gael | Caritasspiritistcenter.org

...e do stvaranja života" krcate su korisnih savjeta i strategija što nam ih daje ugledna autorica i psihoterapeutkinja Gael Lindenfield ... PDF Enciklopedija ljekovitih bilja i recepata ... . Uz njezinu biste pomoć mogli živjeti životom kakav doista želite, odmah sada! PREČICE DO OLAKŠAVANJA TEŠKIH ODLUKA - savjeti i strategije koje će vam promijeniti život. Gael Lindenfield. Iznos koji će teretiti Vašu kreditnu karticu dobija se na način da se hrvatska kuna pretvara u Vašu valutu prema trenutnoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Prečice do stvaranja života. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo ... Prečice do stvaranja života - Menart ... . Prečice do stvaranja života. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom...

INFORMACIJA

AUTOR
Lindenfield, Gael
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Prečice do stvaranja života.pdf

OPIS

Savjeti i strategije koje će vam promijeniti život Žongliranje radnim obvezama i mahnitim obiteljskim životom često nam ostavlja malo vremena za koncentriranje na vlastite ciljeve i potrebe. Prečice do stvaranja života krcate su korisnih savjeta i strategija što nam ih daje ugledna autorica i psihoterapeutkinja Gael Lindenfield. Uz njezinu biste pomoć mogli živjeti životom kakav doista želite, odmah sada! Naučit ćete kako: Naći ravnotežu između rada i igre koja je najbolja za vas, Odrediti prioritet odgovornosti i organizirati svoje vrijeme, Reći ‘ne’ na nepravedne zahtjev,e Održavati na životu svoj životni san. Gael Lindenfield jedna je od najuglednijih psihoterapeutkinja za osobni razvoj u Velikoj Britaniji. Njezine su se knjige prodale u više od milijun primjeraka diljem svijeta, a njezina su djela prevedena na 16 jezika.

Želite li pročitati knjigu?Prečice do stvaranja života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lindenfield, Gael. Čitati Prečice do stvaranja života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE