Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu

Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu - Brdar, Ingrid | Caritasspiritistcenter.org

...initi kada dijete dobije lošu ocjenu Autor(i): Ingrid Brdar, Majda Rijavec ... Što Učiniti Kada Dijete Dobije Lošu Ocjenu ... . Redovna cijena: 90,00 kn Cijena: 63,00 kn NARUČI. Format:17x24cm. Broj stranica:141. Uvez:meki . RIJEČ AUTORICA SADRŽAJ IZ KNJIGE IZ STRUČNE RECENZIJE RIJEČ AUTORICA. Knjiga je u prvom redu namijenjena roditeljima koji imaju djecu u osnovnoj školi. Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu?, Zagreb: IEP, 1998 (monografija) CROSBI ID: 25031 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov. Što u ... Za školski (ne)uspjeh ima lijeka | vasezdravlje.com ... . Naslov. Što u...

INFORMACIJA

AUTOR
Brdar, Ingrid
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu.pdf

OPIS

Knjiga je u prvom redu namijenjena roditeljima koji imaju djecu u osnovnoj školi. Međutim, i ostali roditelji mogu u njoj naći mnogo informacija o tome kako odgajati dijete da bi se uspješno suočavalo sa stresom zbog školskog neuspjeha. Knjiga također sadrži informacije o tome kako razvijati motivaciju i radne navike, kako pomoći djetetu da razvije smopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi, koji stil odgoja odabrati te kada nagrađivati a kada kažnjavati dijete. Osim roditeljima knjiga može biti korisna i stručnjacima koji rade s djecom i roditeljima: školskim psiholozima, pedagozima, nastavnicima i odgajateljima. Kao odrasli ljudi dobro znamo što znači stres i učimo se živjeti s njim. No vjerojatno bi nam bilo lakše da su nas roditelji u djetinjstvu pripremili za djelotvornije suočavanje sa stresom.Dio informacija pruža ova knjiga koja je pisana s namjerom da čitateljima pruži saznanja do kojih je došla suvremena psihologija. Prikazani su i odgovori djece, roditelja i nastavnika koji su prikupljeni u istraživanju načina na koji se djeca suočavaju sa stresom zbog neuspjeha u školi. Odgovori djece pokazuju kako se ona osjećaju i kako razmišljaju. Svako dijete je svijet za sebe i sigurno je da “čudotvornih” recepata nema. Ipak, nadamo se da će knjiga mnogim roditeljima pomoći u trenutku kad se suoče sa neugodnim “Mama, tata, dobio sam jedan…”

Želite li pročitati knjigu?Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brdar, Ingrid. Čitati Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE