Montignacovi recepti i jelovnici

Montignacovi recepti i jelovnici - Montignac, Michel | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Montignacovi recepti i jelovnici autora Montignac, Michel ... Montignac za Hrvate: Recepti i jelovnici II - Antikvarijat ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! MONTIGNACOVI RECEPTI I JELOVNICI. 180,00 kn 144,00 kn dostupno. Dodaj. Autor/i. Michel Montignac. Preveo(la) Višnja Ogrizović Format. 25x17 cm. Od istog autora ... Montignacovi recepti i jelovnici - Autor svjetskih bestselera o pravilnoj prehrani, kao i o zdravom načinu mršavljenja (Jedem, dakle mršavim i Kako mršavjeti uz poslovne objede i večere) ovom novom knjigom pokazuje praktičnu primjenu svojih priznatih metoda. Odabrani recepti i jelovnici samo potvrđuju Montignacove teze o pravilnom od Montignacovi ... MONTIGNACOVI RECEPTI I JELOVNICI - Michel Montignac ... ... . Odabrani recepti i jelovnici samo potvrđuju Montignacove teze o pravilnom od Montignacovi...

INFORMACIJA

AUTOR
Montignac, Michel
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Montignacovi recepti i jelovnici.pdf

OPIS

Michel Montignac svojom je revolucionarnom prehrambenom teorijom, sada već glasovitomMontignacovom metodom ozbiljnouzdrmao same temelje konvencionalne dijetetike. Dokazao je da su niskokalorične dijete dugoročno neučinkovite, a mogu biti i opasne. Kako biste trajno smršavjeli te poboljšali zdravlje i vitalnost, valja loše prehrambene navike zamijeniti dobrima, opisanim u temeljnom priručniku Jedem, dakle mršavim. Vi koji ste, proučivši temeljni priručnik već prihvatili načela Montignacove metode, uz ovu ćete knjigu recepata doista uživati u kuhanju. Ona će pomoći svima kojima, ma kako maštoviti bili, ponestane nadahnuća. Usto, knjiga će vam pomoći da neka jela koja su se ustalila na vašim trpezama, i vi ih se s pravom ne želite odreći, prilagodite načelima metode i novom režimu prehrane. Postići ćete to bez velikih «potresa» pokojim zamjenskim sastojkom ili odabirom drugog priloga. Oni pak koji dosad nisu upoznali načela Montignacove metode (što im toplo preporučujemo), ugodno će se iznenaditi kad otkriju knjigu recepata u kojoj autor, usto što uvažava tradicionalne kulinarske vrijednosti i potiče uživanje u jelu, nudi vrstu prehrane uz koju se bez znatnijih odricanja može mršavjeti i poboljšati zdravlje.

Želite li pročitati knjigu?Montignacovi recepti i jelovnici u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Montignac, Michel. Čitati Montignacovi recepti i jelovnici Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE