Obiteljska kuharica

Obiteljska kuharica - Pavičić, Vesna | Caritasspiritistcenter.org

...ka Kuharica. 652 tykkäystä. Mjesto za razmjenu recepata, ideja i iskustva u pripremi jela ... Grafenauer Stanko: Obiteljska kuharica - ZUZI Shop - kuharica|knjiga ... . Namjenjeno svima koji vole kuhati! Naša ostala izdanja besplatnih PDF kuharica, 50Najrecepata, Božićno novogodišnju, Pokladnu kuharicu i Uskršnju kuharicu možete besplatno preuzeti odmah s ove stranice. II►Obiteljska kuharica Mozaik knjiga Tvrdi uvez Kao NOVO!!! Obiteljska kuharica. Cijena. 60 kn ~ 9 €. Hrvatska obiteljska kuharica - zima otkriva tajne ... 20 najboljih recepata za svaku obitelj - Recepti.hr ... . Hrvatska obiteljska kuharica - zima otkriva tajne...

INFORMACIJA

AUTOR
Pavičić, Vesna
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Obiteljska kuharica.pdf

OPIS

Stari narodni recepti u ovoj knjizi pretočeni su u raznovrsna jela domaće kuhinje, ona je pomoć u svakodnevnom kuhanju, ali i pri prvom ili povremenom pripravljanju jela za najmilije. U 380 tradicionalnih recepata s fotografijama svatko će pronaći dijelić sebe i svoje kuhinje. Kuhanje je umjetnost u pripravljanju raznovrsnih jela, a pritom upute iz ove kuharice mogu biti od velike pomoći, podsjetnik u kojem ćete naći recepte raznovrsnih jela, pa čak i ona za koje do tada niste ni znali da postoje. Upravo knjiga Obiteljska kuharica podržava teoriju mnogih poznatih kulinara da svaki recept objavljen u u literaturi treba biti kratak, s postupnim i jednostavnim opisom izrade pojedinih jela, s ilustriranom slikom u boji koja pridonosi vizualnom doživljaju hrane i stvaranju teka prije nego što je jelo iskušano. Obiteljska kuharica je pomoć u svakodnevnom kuhanju, a recepti su za sve prilike, jednostavni, sa sastojcima koje svaka obitelj ima u vlastitoj kuhinji, a mjerenje tih sastojaka smo još i pojednostavili. Ovisno o iskustvu i mašti kuhara svakom od recepata mogu se dodati ili oduzeti pojedini sastojci, no naša želja je bila prikazati recepte sa sastojcima koji se u našoj hrvatskoj kuhinji najviše koriste i koji su svima dostupni. Pripravljanje jela iz ove knjige će pridonijeti čuvanju vrednota naših domaćih jela i pripomoći u prenošenju tradicije prave hrvatske kuhinje na nove generacije.

Želite li pročitati knjigu?Obiteljska kuharica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pavičić, Vesna. Čitati Obiteljska kuharica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE