Obiteljski priručnik o zdravlju

Obiteljski priručnik o zdravlju - Fermie, Peter | Caritasspiritistcenter.org

...ki priručnik o zdravlju jednostavno je organiziran po pojedinim tjelesnim sustavima ... Obiteljski priručnik o zdravlju | Zelena knjižara ... ... Obiteljski priručnik o zdravlju - kikiolshop.com ... ki priručnik o zdravlju jednostavno je organiziran po pojedinim tjelesnim sustavima. Svako poglavlje bavi se jednim od glavnih tjelesnih sustava, kao što je probavili sustav, a započinje ilustriranim objašnjenjima kako ti organi funkcioniraju u tijelu. Poglavlje se nastavlja pregledom stanja koja mogu zahvatiti dotični sustav. Bogato ilustriran i cjelovit priručnik o zdravlju sa simptomima bole...

INFORMACIJA

AUTOR
Fermie, Peter
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Obiteljski priručnik o zdravlju.pdf

OPIS

Priručnik za zdravstvene potrebe cijele obitelji Ovaj pregledni i dobro ispitani priručnik o zdravlju napisali su iskusni liječnici opće medicine u suradnji s Roval Collegeom of General Practicioriers kao pomoć cijeloj obitelji pri dijagnosticiranju raznovrsnih bolesti. Zdravstveni problemi, od obične prehlade do sindroma kroničnog umora, prikazani su istinito, realistično i s ciljem razvijanja svijesti. Čitateljima će pomoći preglednost u prepoznavanju tipičnih simptoma i razumijevanju mogućih uzroka i tretmana. Obiteljski priručnik o zdravlju jednostavno je organiziran po pojedinim tjelesnim sustavima. Svako poglavlje bavi se jednim od glavnih tjelesnih sustava, kao što je probavili sustav, a započinje ilustriranim objašnjenjima kako ti organi funkcioniraju u tijelu. Poglavlje se nastavlja pregledom stanja koja mogu zahvatiti dotični sustav. Ima i poglavlja koja govore o njezi bolesnika i starijih ljudi, o dječjem zdravlju te održavanju zdravog načina života. Praktični savjeti samoporaoći, i konvencionalni i komplementarni, navode se kroz cijelu knjigu gdje god se mogu primijeniti, a čitateljima se savjetuje kad treba zatražiti profesionalnu pomoć. Pouzdan i pristupačan tekst ilustriran je stotinama privlačnih crteža u boji popraćenih bilješkama, informativnim tablicama i začudnim specijalističkim fotografijama. Ova izvrsna knjiga prepuna podataka brzo će postati nezamjenjiv i povjerljiv dio svake obiteljske knjižnice.

Želite li pročitati knjigu?Obiteljski priručnik o zdravlju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Fermie, Peter. Čitati Obiteljski priručnik o zdravlju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE