Slikovni rječnik biologije

Slikovni rječnik biologije - Prskalo, Daniela | Caritasspiritistcenter.org

... rječnik biologije. Ko-ristan je i učenicima i učiteljima, kako u samoj nastavi, tako i pri učenju gradivakod kuće ... Slikovni rječnik turcizama ... . Rječnik je i izvanredna nadopuna osnovnoškolskom programu biologije. Slikovni rječnik biologije. Osnovna znanja iz raznih područja od mikrobiologije i genetike do građe organizama, biljaka itd. Pogodno za srednjoškolce i osnovnoškolce ili one koji žele obnoviti znanja. Slikovni rječnik biologije | Dodatno štivo i izvrstan priručnik za učenike i studente biologije. Jasna objašnjenja i privlač ... Slikovni rječnik biologije ... . Jasna objašnjenja i privlač...

INFORMACIJA

AUTOR
Prskalo, Daniela
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovni rječnik biologije.pdf

OPIS

Priručnik za učenike. U ovoj knjizi građa je podijeljena u šest cjelina: ekologija i živa bića, botanika, zoologija (životinje), zoologija (ljudi), razmnožavanje i genetika, ostalo. Ključni izrazi i pojmovi jasno su i razumljivo definirani. Međusobno povezivanje pojmova, ilustracije i dijagrami olakšavaju razumijevanje građe. Postoji kazalo.

Želite li pročitati knjigu?Slikovni rječnik biologije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Prskalo, Daniela. Čitati Slikovni rječnik biologije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE