Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji

Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji - Kaplan, H.J. | Caritasspiritistcenter.org

.... Kaplan i Benjamin J. Sadock - Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji ... Pojavila se slika jednog od braće uhapšene... ... . Nakladnik: Naklada Slap Zagreb 1998. 413 str. Meki uvez. Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje preko Tiska na trošak kupca. STRUČNA LITERATURA. Prirodne znanosti. Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji. Priručnik koji opisuje medikamentoznu terapiju u psihijatriji. Priručnik koji opisuje medikamentoznu terapiju u psihijatriji. Obuhvaća: opću psihofarmakologiju; sve grupe lijekova koji se koriste u p ... Klinička psihologija/psihijatrija ... . Obuhvaća: opću psihofarmakologiju; sve grupe lijekova koji se koriste u psihijatriji, intoksikaciju i predoziranje; lijekove koji su u eksperimentalnoj uporabi. Priručnik za lekare opšte medicine - III prerađeno i dopunjeno izdanje. Iz sadržaja: Opća psihofarmakologija: sve grupe lijekova koji se rabe u psihijatriji (antipsihotici, benzodijazepini, barbiturati, litij, antidepresivi);...

INFORMACIJA

AUTOR
Kaplan, H.J.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji.pdf

OPIS

Priručnik koji opisuje medikamentoznu terapiju u psihijatriji. Obuhvaća: – opću pishofarmakologiju; – sve grupe lijekova koji se rabe u psihijatriji (antipsihotici, benzodijazepini, barbiturati, litij, antidepresivi…); – intoksikaciju i predoziranje; – lijekove koji su u eksperimentalnoj uporabi. Za svaki od lijekova navodi se kemijska formula, indikacije, doziranje i način primjene, nuspojave, interakcije s drugim lijekovima, smjernice za kliničku uporabu, posebnosti uporabe u pedijatriji, kod starijih osoba i kod trudnica. Priručnik je namijenjen svima koji propisuju ove lijekove, dakle psihijatrima, specijalizantima psihijatrije, ali i liječnicima opce prakse koji najšire propisuju lijekove, te farmaceutima koji te lijekove izdaju.

Želite li pročitati knjigu?Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kaplan, H.J.. Čitati Priručnik za uporabu lijekova u psihijatriji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE