Owuorov povratak – Priče iz Afrike

Owuorov povratak – Priče iz Afrike - Zweig, Stefanie | Caritasspiritistcenter.org

...iče iz Afrike. Naklada Fran, 2004. g., 194 str ... Francuzi će morati vratiti blago pokradeno iz Afrike | Express ... ., meki uvez. Ovu prekrasnu knjigu najbolje mogu razumjeti oni koju su već upoznati s životom i radom No i kad odete iz Afrike i napustite njene stanovnike, sačuvate u glavi slike o događajima i ljudima tako da oni zauvijek ostanu dio Vašeg života. Owuorov povratak. Priče iz Afrike. Stefanie Zweig uvijek su pitali što se dogodilo sa Owuorom, kuharom iz obitelji Redlich iz 'Nigdje u Africi'. /Katalog-Knjige-Publicistika/Owuorov-Povratak ... Owuorov Povratak - Priče Iz Afrike, Stefanie... | Abrakadabra web shop ... . /Katalog-Knjige-Publicistika/Owuorov-Povratak---Price-Iz-Afrike%2C-Stefanie-Zweig/p/6008VMK. 194 stranic...

INFORMACIJA

AUTOR
Zweig, Stefanie
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Owuorov povratak – Priče iz Afrike.pdf

OPIS

“Stefanie Zweig uvijek su pitali što se dogodilo sa Owuorom, kuharom iz obitelji Redlich iz ‘Nigdje u Africi’. U zemlji gdje se prijateljstvo ne izražava riječima, život se odvija prema drugim vrijednosnim kriterijima, a ljudi se ne izgube čak i ako se više ne sretnu. Zato Stefanie Zweig priča o izmišljenom povratku Owuora u rodni grad Kisumu. U ostalim pričama opisuje i današnji život u Africi te prikazuje promjene jednog kontinenta. Zahvaljujući dubokom razumijevanju i ljubavi prema Keniji, uspjela je osjećajno i s puno detalja prikazati ljude i njihove sudbine. Ona vodi čitatelja u svijet gdje je posjedovanje sata vrednije od ljudskog života, gdje dolazak Europljana potiče nastanak novih snova i gdje duboki doživljaj afričkog fascinantnog pejzaža zauvijek zarobljava čovjeka obuzetog čežnjom.”

Želite li pročitati knjigu?Owuorov povratak – Priče iz Afrike u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zweig, Stefanie. Čitati Owuorov povratak – Priče iz Afrike Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE