Pouke života

Pouke života - Kubler-Ross, E. Kessler, D | Caritasspiritistcenter.org

...ције за : Pouke.org. Menadzment i prodaja knjiga:061/563-453Presnimavanje nije dozvoljeno! POUKE ŽIVOTA ... Svi mi živimo, ali ne znamo magiju života: Pouke Zen učitelja za sva... ... ... Pouke zivota ... ције за : Pouke.org. Menadzment i prodaja knjiga:061/563-453Presnimavanje nije dozvoljeno! POUKE ŽIVOTA. POUKE O LJUBAVI Ljubav nema ništa sa znanjem, obrazovanjem ili moći, ona je iznad ponašanja. Pouke života book. Read 195 reviews from the world's largest community for readers. After experiencing a paralyzing stroke in 1995 and facing her own mor... Pouke života suočavaju se s izazovima života, od ljubavi i sreće, do tuge, krivnje i straha, otkrivajući istinu o našim strahovima, nad...

INFORMACIJA

AUTOR
Kubler-Ross, E. Kessler, D
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pouke života.pdf

OPIS

Je li ovo zaista život kakav želim živjeti? Svatko od nas u nekom trenutku postavlja ovo pitanje. Tragedija nije u tome da je život kratak, nego da često ne vidimo ono što je uistinu važno. Kad biste znali da vam preostaje još samo nekoliko dana života, kako biste ih proživjeli? Elisabeth Kübler-Ross i David Kessler vode nas kroz pouke koje trebamo naučiti kako bismo mogli živjeti život u svoj njegovoj punini. Oboje su dotaknuli sam rub života stotinama puta s onima koji su umrli i s onima koji su preživjeli. U svom radu i kao terapeuti intenzivno su se posvetili radu s umirućima i istraživanju smrti i umiranja. Pouke života suočavaju se s izazovima života, od ljubavi i sreće, do tuge, krivnje i straha, otkrivajući istinu o našim strahovima, nadama, odnosima i, iznad svega, o veličini toga tko mi uistinu jesmo.

Želite li pročitati knjigu?Pouke života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kubler-Ross, E. Kessler, D. Čitati Pouke života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE