Fitness za djecu

Fitness za djecu - Kalish, Susan | Caritasspiritistcenter.org

...e of MME Fitness i igraonica za djecu on Facebook ... 4 škole stranih jezika za djecu koje preporučamo - Women in Adria ... ... Fitness sprave za djecu • EDEL SPORT d.o.o. (ex...) | webgradnja.hr ... e of MME Fitness i igraonica za djecu on Facebook. Fitness za djecu. Naš cilj je pružiti djetetu kvalitetan tjelesni sadržaj koji će mu omogućiti razvoj svih sposobnosti i stvoriti temelje za sportsku karijeru u budućnosti. Opis oglasa. Fitness za djecu - praktični savjeti za roditelje. Stanje: odlično Izdanje i sadrzaj: prikazano na fo...

INFORMACIJA

AUTOR
Kalish, Susan
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Fitness za djecu.pdf

OPIS

Nećete vjerovati koliko svojem djetetu možete pružiti ako ga naučite aktivnom načinu življenja i dobim prehrambenim navikama. Kao liječnik smatram da nema boljeg eliksira niti tretmana za poboljšanje kvalitete života. To je tako jednostavno da mnogi ne mogu povjerovati da je istinito. Mi liječnici, godinama smo propisivali različite tretmane za suzbijanje bolesti, ali najbolje što se može učiniti za smanjenje rizika od oboljenja srca, pojave pretilosti, šećerne bolesti i mnogih karcinoma jest poticanje aktivnog načina života i nemasne prehrane. To vrijedi kako za djecu tako i za roditelje. Vi ćete reći da je meni kao doktoru lako govoriti da su zdrava djeca ona koja se kreću, a sasvim je druga priča biti roditelj i pomoći svojem djetetu da usvoji užitak aktivnoga življenja. Vidite, pored toga što sam liječnik, i roditelj sam. Zapravo, već sam i djed. I znam da ne možete sami baš sve dati svojoj djeci. Morate posegnuti za medicinom, školom i učiteljima te za samom zajednicom. Tu vam može pomoći i knjiga Fitness za djecu.

Želite li pročitati knjigu?Fitness za djecu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kalish, Susan. Čitati Fitness za djecu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE