Forenzična stomatologija

Forenzična stomatologija - Brkić, Hrvoje | Caritasspiritistcenter.org

...Forenzična stomatologija, prvo djelo takve problematike u Hrvatskoj, rad je stručnjaka Katedre za forenzičnu stomatologiju i ostalih stručnjaka Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ... Arhiva Oralna patologija - Stručna ... - Stručna Knjižara ... . To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko premašuje uobičajenu ulogu udžbenika. Djelo FORENZIČNA STOMATOLOGIJA, prvo djelo takve problematike u Hrvatskoj, rad je stručnjaka Katedre za forenzičnu stomatologiju i ostalih stručnjaka Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko pr Forenzična stomatologija / Krznarić-Vohalski, Gordana (ur.). Zagreb: Školska knjiga, 2000 CROSBI ID: 40644 Za ispravke kontaktirajte ... Forenzična dentalna medicina - Medix ... . To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko pr Forenzična stomatologija / Krznarić-Vohalski, Gordana (ur.). Zagreb: Školska knjiga, 2000 CROSBI ID: 40644 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca Forenzična stomatologija, danas forenzična dentalna medicina, specifični je segm...

INFORMACIJA

AUTOR
Brkić, Hrvoje
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Forenzična stomatologija.pdf

OPIS

Djelo Forenzična stomatologija, prvo djelo takve problematike u Hrvatskoj, rad je stručnjaka Katedre za forenzičnu stomatologiju i ostalih stručnjaka Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. To je pionirski pothvat koji po svojem značenju daleko premašuje uobičajenu ulogu udžbenika. Djelo je vrijedno štivo za upoznavanje studenata stomatologije s važnom ulogom forenzične problematike, ali je istodobno i dobra osnova za one doktore stomatologije koji se žele baviti forenzičnom stomatologijom. Forenzična stomatologija koristit će i specijalistima sudske medicine jer otvara nove vidike i proširuje spoznaje o mogućnostima i nužnosti zajedničkog rada na problemu identifikacije, ali i nekim drugim oblicima vještačenja.

Želite li pročitati knjigu?Forenzična stomatologija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brkić, Hrvoje. Čitati Forenzična stomatologija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE