Kako uživati u životu i poslu

Kako uživati u životu i poslu - Carnegie, Dale | Caritasspiritistcenter.org

...što nam treba u životu jest mir i sreća, a posao trebamo osjetiti kao zadovoljstvo, a ne kao opterećenje ... Kako uživati u životu i poslu : Dejl Karnegi ... . Da bi tako pristupili poslu moramo naučiti temeljne tehnike postupanja s ljudima, kako bi oni postali skloniji našem načinu razmišljanja. Knjiga Kako uživati u životu i poslu ispunjena je inspirativnim pričama različitih ljudi, od domaćica do milionera, koji su pobedili dosadu, frustracije i umor i počeli da vode uspešan i ispunjen život. Proverene tehnike Dejla Karnegija pomogle su milionima da razviju osećaj za harmoniju i smisao, i da otkr ... KAKO UŽIVATI U ŽIVOTU I POSLU - Dejl Karnegi | Vulkan ... ... . Proverene tehnike Dejla Karnegija pomogle su milionima da razviju osećaj za harmoniju i smisao, i da otkriju tajne vrhunskog uspeha: Zatim radite na sopstvenom popisu i otkrijte koliko talenata i mogućnosti zapravo posedujete, za koje niste ni znali ili im niste pridavali dovoljno pažnje, i koliko zabave upotreba tih mogućnosti može da vam pruži. Uživajte svoju jedinstvenost svakodnevno, naučite kako da ...

INFORMACIJA

AUTOR
Carnegie, Dale
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako uživati u životu i poslu.pdf

OPIS

U ovoj ćete knjizi pronaći sedam savjeta koji će promijeniti vaše poimanje života i rada. Jer ono što nam treba u životu jest mir i sreća, a posao trebamo osjetiti kao zadovoljstvo, a ne kao opterećenje. Da bi tako pristupili poslu moramo naučiti temeljne tehnike postupanja s ljudima, kako bi oni postali skloniji našem načinu razmišljanja. Savjeti iz ove knjige pomoći će vam da promijenite sebe kako bi promijenili odnose s ljudima u vašoj okolini, a sve bez napada ili izazivanja zlovolje i otpora.

Želite li pročitati knjigu?Kako uživati u životu i poslu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carnegie, Dale. Čitati Kako uživati u životu i poslu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE