Tradicionalna kuharica 2 – namirnice

Tradicionalna kuharica 2 – namirnice - Grupa Autora | Caritasspiritistcenter.org

...onalna Kuharica 2 - Namirnice. 256 stranica ... Kuharica otkrila gdje bi trebalo čuvati pojedine namirnice... - Index.hr ... . Tvrdi uvez. Tradicionalna kuharica 2 je jedinstveni i lako čitljiv vodič o ovim namirnicama, a govori i o tome kako se one koriste u kuhinji.Ovaj priručnik opremljen fotografijama u boji sadrži sve najpoznatije i one manje poznate talijanske... II►TRADICIONALNA KUHARICA 2 - NAMIRNICE Opsirana, mjerodavan vodič namirnica za tradicionalnu. Tradicionalna kuharica 2 - namirnice. 199,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Jed ... Tradicionalna kuharica 2 - namirnice ... . 199,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Jedan od najvećih užitaka koji pruža talijanska kuhinja njezina je raznovrsnost. Svaka pokrajina ima svoje omiljene sastojke i namirnice, kao i kuharske tehnike, svaka je i na svoj način ...

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalna kuharica 2 – namirnice.pdf

OPIS

Opširan, mjerodavan vodič namirnica za tradicionalnu kuharicu i njihovu primjenu u kuhinji, zajedno s brojnim izvrsnim, izvornim receptima. Svako jelo prikazano je na fotografiji u boji i za svako jelo postoje korak-po-korak upute. Jedini priručnik u kojemu se može vidjeti kako izgledaju, kako se koriste i kuhaju talijanske namirnice. Jedan od najvećih užitaka koji pruža talijanska kuhinja njezina je raznovrsnost. Svaka pokrajina ima svoje omiljene sastojke i namirnice, kao i kuharske tehnike, svaka je i na svoj način jedinstvena, a ono što je zajedničko svima jest – kvalitet sirovih namirnica koje se koriste za kuhanje. Tradicionalna kuharica 2 je jedinstveni i lako čitljiv vodič o ovim namirnicama, a govori i o tome kako se one koriste u kuhinji. Ovaj priručnik opremljen fotografijama u boji sadrži sve najpoznatije i one manje poznate talijanske namirnice s preglednim fotografijama svih vrsta talijanske hrane: tjestenine, riže, žitarica i mahunarki, sireva, salamurenog mesa i kobasica, mesa i peradi, riba i školjki, povrća, gljiva, voća, sastojaka iz smočnice, aperitiva i žesta. U svakom se poglavlju navode informacije o tome kako se i gdje uzgajaju i proizvode namirnice, njihova povijest i kulinarska uporaba, osnovne informacije o kupovanju i pohranjivanju, kao i pojedinosti o načinu pripremanja i temeljni recepti tamo gdje je to potrebno. Drugi dio ove knjige zbirka je recepata popraćenih prelijepim fotografijama u boji, s klasičnim i tradicionalnim receptima iz cijele Italije, ilustriranih korak-po-korak uputama. Kombinirajući najpoznatija tradicionalna, regionalna i moderna jela, nudimo vam predjela, juhe, jela od tjestenine, rižote, palentu i njoke, ribu i jela od plodova mora, izvrsna jela od mesa i peradi, raznovrsna jela od povrća i salate, kao i recepte za izvrsne deserte i talijanske domaće kolače. S više od 500 svojih sjajnih fotografija, informativnim tekstovima i izvrsnim izvornim receptima, Tradicionalna kuharica 2 jedinstveni je praktični priručnik i poticajna kuharica – knjiga kojoj ćete teško odoljeti nakon što ste isprobali recepte iz Tradicionalne kuharice. Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.

Želite li pročitati knjigu?Tradicionalna kuharica 2 – namirnice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grupa Autora. Čitati Tradicionalna kuharica 2 – namirnice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE