U njegovo ime / Misli za stremitelje

U njegovo ime / Misli za stremitelje - Jinarajadasa | Caritasspiritistcenter.org

...NJEGOVO IME / MISLI ZA STREMITELJE "U NJEGOVO IME" od Jinarajadasa predstavlja pouku u filozofiji i umjetnosti življenja, onako kako je viđen u brahmanističkoj tradiciji naukovanja u učitelja ... Rezultati pretrage za 'njegovo-ime': 21 - 30 od ukupno 261 ... . "U njegovo ime" ujedno je pouka o tome, kako misliti, činiti i ľivjeti u ime učitelja kojeg je u hinduističkoj tradiciji mjesto posvećeno i izabrano. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov U njegovo ime / Misli za stremitelje autora Jinarajadasa, Sri Rami. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! U njegovo ime predstavlja pouku u filozofiji i umjetnosti življenja onako kako je viđen u brahmanističkoj tradiciji naukovanja u u ... U njegovo ime & Misli za stremitelje - Religije in ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! U njegovo ime predstavlja pouku u filozofiji i umjetnosti življenja onako kako je viđen u brahmanističkoj tradiciji naukovanja u učitelja U njegovo ime ujedno je pouka o tome kako misliti činiti i živjeti u ime učitelja kojeg je u hinduističkoj tra...

INFORMACIJA

AUTOR
Jinarajadasa
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U njegovo ime / Misli za stremitelje.pdf

OPIS

“U njegovo ime” predstavlja pouku u filozofiji i umjetnosti življenja, onako kako je viđen u brahmanističkoj tradiciji naukovanja u učitelja. “U njegovo ime” ujedno je pouka o tome, kako misliti, činiti i ľivjeti u ime učitelja kojeg je u hinduističkoj tradiciji mjesto posvećeno i izabrano. Rasprava obiluje naputcima o ispravnom životu pod pretpostavkama evolucionizma ili stalnog napredovanja k usavršavanju čovjekove prirode, koja je božanske suštine. Sri Ramov zapis “Misli za stremitelje” donosi također naputke o ispravnom ľivotu i njegovanju duha u razvijanju hinduističke filozofije i umjetnosti življenja. Na izrazito profinjen način izložena je suština hinduističkog evolucionističkog nauka o identitetu i posvemašnjoj prožetosti atmana i brahmana. Ovo djelo možemo nazvati priručnikom za sve one koji žele sugestiju i pomoć na svom putu samoostvarenja i koji naslućuju da je doći do punine vlastitog bića ili do spoznaje Jednog zapravo jedna i ista stvar.

Želite li pročitati knjigu?U njegovo ime / Misli za stremitelje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jinarajadasa. Čitati U njegovo ime / Misli za stremitelje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE