Purpurna Amerika

Purpurna Amerika - Moody, Rick | Caritasspiritistcenter.org

...urpurne Amerike događa se tokom 36 sati i na jedinstven način propituje odnos propadanja tijela, obitelji i okoliša ... VUČIĆ, RAMA I ZAEV: Kakvu poruku nose boje njihovih kravata? ... . Rezultat je vrlo depresivna, ali i višestruko simbolična proza. Roman Purpurna Amerika doživio je u Americi veliki uspjeh i uz Franzenove Korekcije postao najvažnija karika u procvatu novog obiteljskog romana. Radnja Purpurne Amerike događa se tokom 36 sati i na jedinstven način propituje odnos propadanja tijela, obitelji i okoliša. Rezultat je vrlo depresivna, ali i višestruko simbolična proza. Roman Purpurna Amerika doživio je u Americi velik ... Purpurna Amerika - Moody, Rick - Jeftinije.hr ... . Rezultat je vrlo depresivna, ali i višestruko simbolična proza. Roman Purpurna Amerika doživio je u Americi veliki uspjeh i uz Franzenove Korek...

INFORMACIJA

AUTOR
Moody, Rick
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Purpurna Amerika.pdf

OPIS

U trećem romanu američkog pisca Ricka Moodyja (1954.), autora Ledene oluje prema kojoj je redatelj Ang Lee snimio glasovit film, glavni je lik freelance publicist Dexter (Hex) Raitliffe, koji se vraća kući kako bi se brinuo o teško oboljeloj majci koju je upravo ostavio njen drugi suprug. No Hex je osoba koja se jedva uspijeva brinuti o svom životu. Pripovjedač paralelno prati priču o nuklearnom incidentu u susjedstvu, dovodeći tematiziranje javne i osobne katastrofe do paroksizma. Radnja Purpurne Amerike događa se tokom 36 sati i na jedinstven način propituje odnos propadanja tijela, obitelji i okoliša. Rezultat je vrlo depresivna, ali i višestruko simbolična proza. Roman Purpurna Amerika doživio je u Americi veliki uspjeh i uz Franzenove Korekcije postao najvažnija karika u procvatu novog obiteljskog romana.

Želite li pročitati knjigu?Purpurna Amerika u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Moody, Rick. Čitati Purpurna Amerika Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE