Depresivnost u djece i adolescenata,2.izd.

Depresivnost u djece i adolescenata,2.izd. - Vulić-Prtorić, Anita | Caritasspiritistcenter.org

...nost u djece i adolescenata. January 2004 ... Internalizirani poremećaji kod djece i adolescenata ... . Publisher: Naklada Slap. 6.8. Depresivnost i zlouporaba psihoaktivnih tvari. 7. psihološke intervencije I tretmani. 7.1. Specifičnost tretmana depresivne djece i adolescenata. Dijagnosticiranje depresije djece i. adolescenata U djece i adolescenata depresija se posebno teško uoči pošto mnogi simptomi koreliraju sa promjena-ma u ponašanju koje se normalno javljaju tijekom puberteta (14). 25. Vulić-Prtorić A. Depresivnost u d ... Skala depresivnosti za djecu i adolescente - SDD | Naklada Slap ... . 25. Vulić-Prtorić A. Depresivnost u djece i adoles-cenata. 2 Izd. Depresija u djece i adolescenata. 20. siječnja 2019. Izazovi roditeljstva. Prema tome, neki depresivnost definiraju posljedicom kombinacije negativnih iskustava i negativne interpretacije događaja. Riječ ravnateljiceZaštitom djece bavim se već 40...

INFORMACIJA

AUTOR
Vulić-Prtorić, Anita
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Depresivnost u djece i adolescenata,2.izd..pdf

OPIS

Sveučilišni udžbenik započinje kvizom znanja o fenomenu depresivnosti općenito čime se željelo zainteresirati čitatelja. studenta ili stručnjaka za mentalno zdravlje i uputiti ga na odgovore koje može naći u pojedinim poglavljima knjige. Iz sadržaja Uvod; Klinička slika; Etiologija; Rizični i zaštitni faktori; Psihološka procjena i dijagnostika; Diferencijalna dijagnostika i komorbidnost; Psihološke intervencije i tretmani.

Želite li pročitati knjigu?Depresivnost u djece i adolescenata,2.izd. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vulić-Prtorić, Anita. Čitati Depresivnost u djece i adolescenata,2.izd. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE