Mile, non piu mile

Mile, non piu mile - Palčić - Caskin, Boris | Caritasspiritistcenter.org

...ju, ovaj libar "Mile, non piu mile" točno se ne zna, ali ako ni Krist na Križu rekal, ako i Dante priko svoga PAKLA rekal, onda budimo sigurni da je rekal najveći francuski prorok i astrolog Michel de Notradame, poznatiji pod imenom Nostradamus ki je zapravo ... a mile - Traduzione in italiano - esempi inglese | Reverso ... ... ... Mile non piu Mile. Ima šlampavih naroda. Hrvati, hvala bogu, nisu takvi. Kad čuje, recimo, ime Mark Chapman, naš će čovjek kazati: „Aha, to je onaj gospodin koji je promijenio nekoliko zanimanja. Bio je savjetnik u ljetnim kampovima za djecu, humanitarac koji je radio s vijetnamskim izbjeglicama, na koncu i zaštitar. Boris i D.Dvornik - Mile non piu mille. Sh ... GIORNATA DELLA MEMORIA | Blog di Maestra Mile ... . Bio je savjetnik u ljetnim kampovima za djecu, humanitarac koji je radio s vijetnamskim izbjeglicama, na koncu i zaštitar. Boris i D.Dvornik - Mile non piu mille. Sh...

INFORMACIJA

AUTOR
Palčić - Caskin, Boris
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mile, non piu mile.pdf

OPIS

Prijatelju, ovaj libar “Mile, non piu mile” točno se ne zna, ali ako ni Krist na Križu rekal, ako i Dante priko svoga PAKLA rekal, onda budimo sigurni da je rekal najveći francuski prorok i astrolog Michel de Notradame, poznatiji pod imenom Nostradamus ki je zapravo već puno toga pogodil, a ako ni bil točan u datumu …, bil je točan u – vrimenu !? Na pr. Ni pogodil gdišće kad će umrit jerbo je rekal da će umrit u jedanajstomu misecu 1567., a umrl je drugi sedmoga 1566. Ali je pogodil vrime kad će umrit, je večer rekal ki su bili uz njego teško bolesnoga – Kad se sutra pojavi sunce, mene više neće BITI! Tako je i BILO!

Želite li pročitati knjigu?Mile, non piu mile u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Palčić - Caskin, Boris. Čitati Mile, non piu mile Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE