Kako sačuvati svoje čudesno srce

Kako sačuvati svoje čudesno srce - Carper, Jean | Caritasspiritistcenter.org

...DAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice ... Manifestacija u Mostaru: Znate li kako sačuvati svoje srce? ... . Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Od istog autora. Kako sačuvati svoje čudesno srce. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje prigovore upute putem pošte na adresu Prodavatelja Superknjižara d.o.o. 10 000 Zagreb, Rooseveltov trg 4, odnosno putem elektroničke pošte na adresu... Kako kupovati i prodavati nekretnine - Darko Vrljić (prir.) Monetar ... Kako sačuvati srce? | Nezavisne novine ... ... Kako kupovati i prodavati nekretnine - Darko Vrljić (prir.) Monetarna politika - Ivo Perišin. Ekonomika i društveni ciljevi - John Kenneth Galbraith. Kako sačuvati svoje čudesno srce.pdf. ISBN. 8538339361578. Čisto srce stvori mi Bože i duh postojan obnovi u meni, ne odbaci me od lica svojega i svojeg Svetog...

INFORMACIJA

AUTOR
Carper, Jean
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sačuvati svoje čudesno srce.pdf

OPIS

Iako nasljeđe ima važnu ulogu u predispozicijama za srčano oboljenje, pravilan odabir prehrambenih namirnica i dodataka hrani (vitaminski, mineralni i si. dodaci) mogu nadvladati biologiju. Kolumnistica časopisa USA Weekend i autorica najprodavanijih bestselera New York Timesa, Jean Carper za Amerikance prvi izvor najnovijih i najpouzdanijih savjeta o prehrani sada vam daje sve informacije koje su vam potrebne da smanjite rizik od srčanih oboljenja i njihovih štetnih posljedica. Knjiga Kako sačuvati svoje čudesno srce otkriva najnovija dostupna otkrića o fantastičnim mogućnostima hrane, vitamina, minerala i prirodnih sredstava za koje se pokazalo da sprečavaju, liječe, pa čak mogu i izliječiti srčana oboljenja. U ovoj je knjizi sve što trebate znati o tome: – vitamini E, B i C, – beta karoten, – kalcij, – koenzim Q-10, – ljekovita svojstva superhrane kao što su riba, češnjak, avokado i jagode, – jaja i kolesterol, – ljekovita svojstva čaja, – tajna maslinovog ulja i mnogo više. Jean Carper je američka novinarka koja se specijalizirala za pisanje o zdravlju. Marljivo proučava znanstvena istraživanja u SAD-u kao i u svijetu, sintetizira njihove rezultate i piše sjajne pregledne i popularne knjige koje postižu ogromnu čitanost. U svom radu neprestano surađuje s najuglednijim znanstvenicima kako bi njene knjige bile kvalitetnije. Gotovo sve njene knjige trajno su na listama bestselera. I ova je knjiga trajno na listi bestselera New York Timesa. Odlično se prodaje u SAD-u, a prevedena je već na desetak drugih jezika.

Želite li pročitati knjigu?Kako sačuvati svoje čudesno srce u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carper, Jean. Čitati Kako sačuvati svoje čudesno srce Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE