U trenutku

U trenutku - De Carlo, Andrea | Caritasspiritistcenter.org

..., moj zaključak je da je pogled pun oduševljenja životom i dalje u nama, samo ga treba prizvati van ... Hrvatska u kritičnom trenutku ostala bez izbornika: Mršić ... ... . Život treba živjeti. I to je to. Raditi ono što volimo (a ne ono što drugi očekuju), u svakom trenutku svakog dana ostati vjerni onom glasu unutra, glasu djeteta... U trenutku pobjede kroz glavu mi je prošlo: 'Ma nema šanse da se ovo dogodilo'. Pitala sam se jesam li stvarno pobjednica Australian Opena. Osjećaj je bio čudesan. Priznala je da je zbog igranja na Rod Laver Areni bila nervozna, ali da je ... Ćimić na HTV-u: HNB radi superviziju banaka i u svakom ... ... . Osjećaj je bio čudesan. Priznala je da je zbog igranja na Rod Laver Areni bila nervozna, ali da je "ostala mirna u važnim trenucima". Nagrada nisu samo pehar i posebni suvenir koji joj je uručio ... U svakom trenutku uživam s ekipom i svi ostavljamo srce na terenu. Ne trebamo razmišljati tko je pozitivan, a tko nije. Svi dajemo sve od sebe. Nadam se da će Francuska dobiti, tako da što bude bude", kazao je Ivan Martinović. Pogledajte izjave igrača. Kako u svakom trenutku znati investicije i prinose svog...

INFORMACIJA

AUTOR
De Carlo, Andrea
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
U trenutku.pdf

OPIS

U našem životu postoje trenuci potpune ispunjenosti, u kojima iznenada sudjeluju mjeseci i godine plitke mirnoće. U tim rijetkim, nepredvidljivim trenucima nalet vjetra u nekoliko trenutaka rasprši maglu i otkrije tajnu našeg nutarnjeg krajolika. To se dogodilo jednog vjetrovitog ožujskog jutra Luki kad je pao sa konja i shvatio probadajućom jasnoćom da je savršeno nesretan. Rastvoreni pred navalom svijesti Lukin život i roman Andree De Carla propinju se gotovo kao konj koji u incipitu zabaci jahača. U samo nekoliko dana događa se sve: dva susreta koji obilježavaju sudbinu, jedan za drugim, slični a opet različiti, te jedna neporeciva odluka.

Želite li pročitati knjigu?U trenutku u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor De Carlo, Andrea. Čitati U trenutku Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE