Mediteran za stolom

Mediteran za stolom - Biluš, Ivanka | Caritasspiritistcenter.org

...an za stolom naslovljeno je predavanje Ivanke Biluš i Božice Brkan u srijedu 30 ... Božica Brkan - Wikipedija ... ... Mediteran za stolom Ivanke Biluš i Božice Brkan - Oblizeki Oblizeki ... an za stolom naslovljeno je predavanje Ivanke Biluš i Božice Brkan u srijedu 30. studenoga 2016. u zagrebačkoj knjižnici Silvije Strahimir Kranjčević u Zagrebu, prema istoimenoj knjizi dviju... Mediteran za stolom. Ova knjiga je sjajn...

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mediteran za stolom.pdf

OPIS

Kuharica donosi mnoštvo izvrsnih recepata i praktičnih naputaka mediteranske kuhinje, koju nutricionisti, liječnici i drugi poklonici zdrave prehrane naveliko preporučuju. Sve to autorice začinjavaju zanimljivim zemljopisnim i povijesnim pričama, prikupljenim tijekom dugogodišnjih putovanja i istraživanja, koje hrvatskoj kuhinji, posebice njezinu jadransku dijelu, s pravom daju novu, dosad nedovoljno poznatu i vrednovanu dimenziju.

Želite li pročitati knjigu?Mediteran za stolom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Biluš, Ivanka. Čitati Mediteran za stolom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE