Antički gradovi u Hrvatskoj

Antički gradovi u Hrvatskoj - Sanader, Mirjana | Caritasspiritistcenter.org

...je znati broj stanovnika na nekom području, ne samo radi izračunavanja demografskog stanja, već i radi ekonomskih, političkih, zdravstvenih i inih prilika na određenom teritoriju ... RIMSKI SPOMENICI NA NAŠEM TLU by Anna Oreszkhy ... . Antički gradovi u Hrvatskoj. Područje koje je danas nazvano kao grad Sisak i njegova okolica bilo je naseljeno još iz doba prapovijesti. Kako antički izvori govore područje Siscije povezana je sa naseljem Segestikom (Segestica) koje je danas poznato kao poluotok na rijeci Kupi kao naselje Pogorlec. Antički gradovi u Hrvatskoj / Mirj ... Antički gradovi kontinentalne Hrvatske ... . Antički gradovi u Hrvatskoj / Mirj...

INFORMACIJA

AUTOR
Sanader, Mirjana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Antički gradovi u Hrvatskoj.pdf

OPIS

Knjiga je pisana znanstvenopopularnim, gotovo publicističkim stilom a prikazuje neke od najpoznatijih mjesta naše stare prošlosti koja čuvaju spomenike europske vrijednosti. Tekstovi sadrže sve bitne povijesne podatke, činjenice upotpunjene sjajnim fotografijama u boji.

Želite li pročitati knjigu?Antički gradovi u Hrvatskoj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sanader, Mirjana. Čitati Antički gradovi u Hrvatskoj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE