Hrvatsko – engleski rječnik

Hrvatsko – engleski rječnik - Drvodelić, Milan | Caritasspiritistcenter.org

... hrvatski i hrvatsko engleski rječnik. Hrvatsko engleski i englesko hrvatski besplatni online rječnik koji pouzdano i brzo prevodi fraze sa hrvatskog na engleski jezik i sa engleskog na hrvatski jezik ... Hrvatsko-engleski rječnik prava | Prevoditelj teksta ... . U rječniku hrvatski - engleski naći ćete izraze s prijevodima, primjerima, izgovorom i slikama. Dodajte prijevod. Pomozite nam da izgradimo najbolji rječnik. Glosbe je projekt temeljen u zajednici... online english croatian and croatian english dictionary, online englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik. [ Zeljko ... Hrvatsko engleski rječnik i englesko hrvatski rječnik (online rjecnik) ... ... online english croatian and croatian english dictionary, online englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik. [ Zeljko ...

INFORMACIJA

AUTOR
Drvodelić, Milan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko – engleski rječnik.pdf

OPIS

Rječnik obrađuje 71 000 riječi, fraza i složenica na hrvatskom jeziku. To je dvojezični rječnik opće namjene, sadrži općejezični vokabular, kolokvijalizme, regionalizme ali i bogato stručno i znanstveno pojmovlje. Leksička građa usklađena je s novim hrva tskim pravopisom. Rječnik je obogaćen i proširen izričajima iz športskoga, vojnoga i gospodarskog nazivlja.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatsko – engleski rječnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Drvodelić, Milan. Čitati Hrvatsko – engleski rječnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE