Velebit i njegov biljni svijet

Velebit i njegov biljni svijet - Forenbacher, Sergej | Caritasspiritistcenter.org

...arni film "Velebit i njegov biljni svijet" prema knjizi Sergeja Forenbachera "Velebit i njegov biljni svijet" (prvo izdanje 1990 ... biljni svet - [DOC Document] ... ... Velebit i njegov biljni svijet - ni stručni atlas ni obična slikovnica -možda nešto između jednoga i drugoga, što bi se moglo nazvati vodičem u riječi i slici. Taj vodič namijenjen je ljubitelju prirode, osobito planine i njezina živog svijeta, promatranoga očima i doživlja-vanoga dušom prirodnjaka .amatera. II►Velebit i njegov bi ... Velebit i njegov biljni svet Sergej... - Kupindo.com (68374913) ... .amatera. II►Velebit i njegov bi...

INFORMACIJA

AUTOR
Forenbacher, Sergej
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Velebit i njegov biljni svijet.pdf

OPIS

Velebit i njegov biljni svijet – II. obnovljeno i dopunjeno izdanje Knjiga je bogato ilustrirani vodič za sve ljubitelje prirode. U ovom novom izdanju obogaćeni su i izmijenjeni stručni nazivi biljaka, unesena su brojna hrvatska imena. Dodani su novi podaci, primjerice dodatna staništa, nove biljne vrste, nove slike biljaka i zemljovidi. Knjiga je obnovljena, tehnički dotjerana, a neke su slike zamijenjene boljima. U prvom dijelu knjige autor govori o brdskom masiv u Velebita, opširno i znalački, iz vlastitog iskustva, navodeći podrobno njegove orografske i mnoge druge odlike. U drugom dijelu prikazano je oko 1000 biljnih vrsta, a u slikama oko 600 njih, svrstanih u 388 rodova i 88 porodica. U dva dodatka su podaci o ljekovitim i otrovnim biljkama Velebita i pregled istraživača biljnog svijeta Velebita koji su spomenuti u knjizi. Na kraju knjige nalazi se popis literature od 46 naslova i opsežno kazalo orografskog nazivlja te hrvatskoga i stručnog nazivlja biljaka.

Želite li pročitati knjigu?Velebit i njegov biljni svijet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Forenbacher, Sergej. Čitati Velebit i njegov biljni svijet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE