Hrvatsko-latinski enciklopedijski rječnik I/II

Hrvatsko-latinski enciklopedijski rječnik I/II - Marevich,Josephus | Caritasspiritistcenter.org

... latinski enciklopedijski riječnik. Cijena ... leksikografija | Hrvatska enciklopedija ... . 400 kn ~ 54 €. Opis oglasa. Hrvatsko latinski enciklopedijski riječnik, 1. i 2. dio, u novom stanju iz 1997. godine. O knjizi RJEČNIK HRVATSKO-LATINSKI ENCIKLOPEDIJSKI I/II. Rječnik ima oko 250 000 natuknica, više od 800 000 podnatuknica te otprilike tri milijuna sintagmatskih izričaja. U rječniku su zastupljeni klasični latinitet, srednjovjekovni (crkveni) latinitet, novovjeki i najnoviji latinitet... U rječnik je uključen i novovjeki lat ... Hrvatsko-latinski rječnik / Lexico Croatico-Latinum | Jozo Marević ... ... U rječnik je uključen i novovjeki latinitet pa će korisnici u rječniku naći i natuknice s područja tehnike, astronomije, fizike, filozofije, medicine, juristike, diplomacije. Hrvatski enciklopedijski rječnik. Jezik. Prati. Uredi. Hrvatski enciklopedijski rječnik je rječnik hrvatskoga jezika tiskan 2002. godine kao jednosveš...

INFORMACIJA

AUTOR
Marevich,Josephus
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-latinski enciklopedijski rječnik I/II.pdf

OPIS

Rječnik ima oko 250 000 natuknica, više od 800 000 podnatuknica te otprilike tri milijuna sintagmatskih izričaja. U rječniku su zastupljeni klasični latinitet, srednjovjekovni (crkveni) latinitet, novovjeki i najnoviji latinitet, s posebnim naglaskom na hrvatske latiniste. Tiskan je u dva sveska i na ukupno 3 128 stranica. Za to djelo autor je 1998. godine dobio dvije nagrade: državnu nagradu Ministarstva znanosti RH za najuspješnije izdanje u 1997. s iz područja društveno-humanističkih izdanja i nagrad u Mate Ujević za postignuće u leksikografiji za 1997. Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatsko-latinski enciklopedijski rječnik I/II u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marevich,Josephus. Čitati Hrvatsko-latinski enciklopedijski rječnik I/II Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE