Kad odrasli zabrljaju

Kad odrasli zabrljaju - Lujanović, Nebojša | Caritasspiritistcenter.org

...asli zabrljaju zbirka je priča na granici svijeta odraslih i djece ... Nebojša Lujanović i Tisja Kljaković Braić - Kad odrasli zabrljaju ... ... Dubravka - Croatia (883 books) ... asli zabrljaju zbirka je priča na granici svijeta odraslih i djece. Za djecu je zabava, za odrasle opomena. Ona na humorističan način pokušava istražiti je li ostalo imalo dobra u nama. "Kad odrasli zabrljaju" Nebojše Lujanovića zbirka je priča na granici svijeta odraslih i djece, s ilustracijama Tisje Kljaković Braić. Za djecu je zabava, za odrasle opomena. Kad odrasli zabrljaju zbirka je pr...

INFORMACIJA

AUTOR
Lujanović, Nebojša
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad odrasli zabrljaju.pdf

OPIS

Kad odrasli zabrljaju zbirka je priča na granici svijeta odraslih i djece. Za djecu je zabava, za odrasle opomena. Ona na humorističan način pokušava istražiti je li ostalo imalo dobra u nama. To dobro uvijek izvlače na površinu djeca, nalaze ga ondje gdje drugi misle da ga nema. Zahvaljujući njima, svaki od pet zapleta, smještenih u pet krajeva Hrvatske, odvija se prema sretnom kraju. Od tovara na pustom otoku, preko posljednje cetinske žabe i baranjskog dabra koji tjera neobičan inat, do međimurskog pijetla neočekivanih sklonosti i istarskoga ogromnog psa sa sasvim suludim strahom – svaka navedena pustolovina otkriva nam kako svijet uz djecu može postati bolji. Nekada zahvaljujući njihovim neobičnim idejama, nekada samom njihovom prisutnošću.Pisac i znanstvenik Nebojša Lujanović u ovoj knjizi nudi dovoljno čitateljskih izazova za sve uzraste. Komične su to zgode koje donose nezaboravne likove, društvenu kritiku i zrno ljudske topline. Slikarica Tisja Kljaković Braić popratila je priče svojim već poznatim likovnim izričajem i ispunila korice crtežima koji pružaju neponovljiv estetski doživljaj, ali i razigravaju dječju maštu.

Želite li pročitati knjigu?Kad odrasli zabrljaju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lujanović, Nebojša. Čitati Kad odrasli zabrljaju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE