O kratkotrajnosti ljudskog života

O kratkotrajnosti ljudskog života - Seneka | Caritasspiritistcenter.org

...iz Senekina eseja O kratkotrajnosti ljudskog života po kojem ova knjižica nosi naslov odnosi se i na ostavštinu ovog stoičkog velikana ... Nikola Vranjković: Laž je postala važnija od ljudskog života | Direktno ... . Njegova promišljanja i načela univerzalna su i zanimljiva i danas - bilo da je riječ o kvalitetnijem provođenju dragocjenog vremena, redefiniranju značenja dokolice ili... O kratkotrajnosti ljudskog zivota. O kratkotrajnosti ljudskog života , 2021. Dragana Jagusic. Download PDF. Citat iz Senekina eseja „O kratkotrajnosti ljudskog života" po kojem ova knjižica nosi naslov odnosi se i na ostavšti ... Akcije - Stilus knjiga ... . Download PDF. Citat iz Senekina eseja „O kratkotrajnosti ljudskog života" po kojem ova knjižica nosi naslov odnosi se i na ostavštinu ovog stoičkog velikana. Njegova promišljanja i načela univerzalna su i zanimljiva i danas - bilo da je riječ o kvalitetni...

INFORMACIJA

AUTOR
Seneka
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
O kratkotrajnosti ljudskog života.pdf

OPIS

Ali vrijeme ne može naštetiti djelima koja je filozofija učinila svetima: nijedno razdoblje ne može ih izbrisati niti umanjiti. Citat iz Senekina eseja O kratkotrajnosti ljudskog života po kojem ova knjižica nosi naslov odnosi se i na ostavštinu ovog stoičkog velikana. Njegova promišljanja i načela univerzalna su i zanimljiva i danas – bilo da je riječ o kvalitetnijem provođenju dragocjenog vremena, redefiniranju značenja dokolice ili oštroj kritici nepotrebne rasipnosti u korist odgovornijeg i jednostavnijeg načina bivanja. U stalnoj utrci za stjecanjem ili održavanjem materijalnih dobara koja se nametnula kao najviša vrijednost suvremenog društva, ova tri eseja pozivaju čitatelja na predah i propitivanje sebe kako bi postigli ravnotežu u životu.

Želite li pročitati knjigu?O kratkotrajnosti ljudskog života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Seneka. Čitati O kratkotrajnosti ljudskog života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE