Đavolja kći

Đavolja kći - Kleypas, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...avolja kći peti je roman iz serije o obitelji Ravenel ... Đavolja kći - Lisa Kleypas - Knjižara Ljevak ... ... ĐAVOLJA KĆI | superknjizara.hr ... avolja kći peti je roman iz serije o obitelji Ravenel. Iako prelijepa mlada udovica Phoebe, lady Clare, nikada nije upoznala Westa Ravenela, jedno je sigurno: on je bešćutni, pokvareni nasilnik. Neslavna kao "kći vraga", kao europska inačica notorne Sarah Palin, zvijezde Tea Partyja u SAD-u, istodobno je stala grabiti glasove i ljevici, zauzimajući neke izrazito lijeve stavo...

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Đavolja kći.pdf

OPIS

Đavolja kći Đavolja kći peti je roman iz serije o obitelji Ravenel. Iako prelijepa mlada udovica Phoebe, lady Clare, nikada nije upoznala Westa Ravenela, jedno je sigurno: on je bešćutni, pokvareni nasilnik. Njezinom je pokojnom suprugu život zagorčavao još dok su bili djeca, a to mu nikada neće oprostiti. Srećom, na obiteljskom vjenčanju upoznaje predivnog, iznimno šarmantnog stranca pred čijom pojavom jedva ostaje staložena, a njegovo ime ni malo ne pomaže: West Ravenel glavom i bradom. West je čovjek čija se prljava prošlost ne da opravdati. Nema isprika, nema izgovora. Međutim, od trenutka kada je upoznao Phoebe, Westa obuzima neodoljiva žudnja… i gorka svijest o tome da je žena poput lady Clare njemu nedostižna. Ipak, ono čega West još nije svjestan jest to da je ova naoko suzdržana aristokratkinja kći svojeglave drznice i najozloglašenijeg razvratnika u cijeloj Engleskoj. Upravo West Ravenel zapalit će vatrenu narav Phoebe Clare, no hoće li nepodnošljiva privlačnost i nezamislivo zadovoljstvo biti dovoljni da nadvladaju vastite strahove i predrasude? O autorici: LISA KLEYPAS jedna je od najčitanijih i najomiljenijih američkih autorica ljubavnih romana, čije su brojne knjige postale veliki svjetski bestseleri. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane Slatkorječivi neznanac, Sponzor, Vrag plavih očiju, Djevojka smeđih očiju, Jedne strasne zime, Dogodilo se jedne jeseni, Tajne ljetne noći, Proljetni skandal, Na božićno jutro, Jedne noći u ponoć, Zavedi me u zoru, Iskušaj me u sumrak, U braku do jutra, Hladnorkrvi zavodnik i Udaja za Winterbornea.

Želite li pročitati knjigu?Đavolja kći u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kleypas, Lisa. Čitati Đavolja kći Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE