Prijelom

Prijelom - Atking, Dani | Caritasspiritistcenter.org

...roku, prijelom može biti spontan ili traumatski ... Umetanje prijeloma sekcije ... . Spontani prijelom nastaje zbog povećane lomljivosti kostiju uzrokovane bolestima kao što su koštani tumori, metastaze, osteoporoza i... Prijelom je djelomični ili potpuni prijelom koti. Kada e dogodi fraktura, klaificira e kao otvorena ili zatvorena:Otvoreni prijelom (koji e naziva i loženi prijelom): Kot proviruje kroz kožu i može e. Prijelom: opis. ... Prijelom ... . ...

INFORMACIJA

AUTOR
Atking, Dani
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijelom.pdf

OPIS

Rachelin život je savršen. Zgodan dečko, sjajni prijatelji i mogućnost da za nekoliko tjedana pođe na studij znači da nikad nije bila sretnija. Ali u jednom otkucaju srca njezin svijet zauvijek se raspada. Pet godina poslije, Rachel se još uvijek pokušava pomiriti s tragedijom koja je sve promijenila. Vraćajući se u svoj rodni grad prvi put nakon dugog vremena, shvati kako je proždiru misli o životu kakav je mogla imati. Ali nakon što doživi nezgodu i završi u bolnici, Rachel otkrije da život o kojem je sanjala možda ipak može biti stvaran. Ne mogavši povjerovati vlastitim sjećanjima, Rachel počinje živjeti život u kojem je muškarac kojeg je izgubila živ i zdrav, ali u kojem je zaručena s nekim drugim… Prijelom je topla priča o ljubavi i drugim prilikama zbog koje ćete se zapitati postoji li uistinu sreća.

Želite li pročitati knjigu?Prijelom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Atking, Dani. Čitati Prijelom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE