Izbor šume

Izbor šume

...ume, basna je koja na duhovit i satiričan način prikazuje suvremeno društvo ... PDF Krajačić_Diplomski rad finalna lektorirana verzijax ... . Namijenjena je mlađim, ali i odraslijim čitateljima. U prvom se dijelu radnja odvija u Šumi gdje poštene Šumljane... Izbor šume book. Read reviews from world's largest community for readers. Start by marking "Izbor šume: priča o izborima koji nas određuju" as Want to Read Izbor šume basna je koja na duhovit i satiričan način prikazuje suvremeno društvo. Namijenjena je mlađim, ali i odraslijim čitateljima. U prvom se dijelu radn ... Hrvati zbog nestalog Mateja proučili srpsku istoriju: Kada su čuli... - Alo.rs ... . Namijenjena je mlađim, ali i odraslijim čitateljima. U prvom se dijelu radn...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Izbor šume.pdf

OPIS

Izbor šume basna je koja na duhovit i satiričan način prikazuje suvremeno društvo. Namijenjena je mlađim, ali i odraslijim čitateljima. U prvom se dijelu radnja odvija u Šumi gdje poštene Šumljane njihovi pohlepni i neiskreni sumještani nagovore da na šumskim izborima podrže one koji žele strancima prodati njihovu najveću vrijednost – izvor vode. Ipak, nekolicina osviještenih Šumljana na čelu s Plamenim starješinom, mudrim jelenom, u zadnji trenutak razotkriva urotu i upušta se u neizvjesnu borbu s prevarantima. U drugom dijelu istraživački novinar Vuk otkriva tajnu vezu između velikih poduzetnika i političara. Kada glavni urednik odbije objaviti njegova otkrića, Vuk upada u redakciju novinske kuće i sam objavljuje priču Izbor šume koja donosi velike promjene i snažno utječe na međusobne odnose likova.

Želite li pročitati knjigu?Izbor šume u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Izbor šume Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE