Ljekovito bilje – priručnik

Ljekovito bilje – priručnik - Bristow, Su | Caritasspiritistcenter.org

...ik objašnjava što je ljekovito bilje i kako se može koristiti i u njemu uživati ... Ljekovito bilje i gljive ... . Prvi dio knjige donosi savjete o uzgoju, skupljanju i spremanju ljekovitog bilja, te pripremi različitih bilj... Priručnik objašnjava što je ljekovito bilje i kako se može koristiti i u njemu uživati. Prvi dio knjige donosi savjete o uzgoju, skupljanju i spremanju ljekovitog bilja, te pripremi različitih biljnih pripravaka... Meki uvez. Naziv knjige. Ljekovito Bilje - Priručnik Za Skuplj ... LJEKOVITO BILJE - priručnik, Su Bristow - 16x21 cm, 256 str. + DVD ... ... Meki uvez. Naziv knjige. Ljekovito Bilje - Priručnik Za Skuplj...

INFORMACIJA

AUTOR
Bristow, Su
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekovito bilje – priručnik.pdf

OPIS

Priručnik Ljekovito bilje govori o tome što su biljke i ljekovito bilje, te kako ih se može koristiti i u njima uživati. Prvi dio knjige donosi savjete o uzgajanju, skupljanju i spremanju ljekovitog bilja, te pripremi različitih biljnih pripravaka kao što su čajevi, tinkture, sirupi, uljni ekstrakti, oblozi i kreme. Glavni dio sadrži popis od 120 najpopularnijih ljekovitih biljaka, uz informacije o korištenju te koji dijelovi biljke imaju ljekovita svojstva. uključen je i maleni izbor manje poznatih biljaka.

Želite li pročitati knjigu?Ljekovito bilje – priručnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bristow, Su. Čitati Ljekovito bilje – priručnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE