Carstvo životinja

Carstvo životinja - Del Amo, Jean-Baptiste | Caritasspiritistcenter.org

...je se sastoje od mnogo stanica i da bi preživjele, moraju uzimati hranu ... Carstvo životinja • Film • TvProfil ... ... Carstvo životinja (ANIMAL KINGDOM, 2010) - Film ... je se sastoje od mnogo stanica i da bi preživjele, moraju uzimati hranu. Više od 97% životinjskih vrsta su beskralježnjaci. Neki imaju mekano, dok drugi imaju tijelo zaštićeno ljušturom ili oklopom. Upoznajte kraljevsku devu, hrabrog pilića, brzog geparda, nilskog konja piskutavog glasa, mudrog medvjeda i još puno drugih životinja koji vam predstavljaju... Carstvo životinja najčešće dijelimo na dvije velike skupine Fosili predstavnika svih naj...

INFORMACIJA

AUTOR
Del Amo, Jean-Baptiste
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Carstvo životinja.pdf

OPIS

Roman Carstvo životinja mračna je obiteljska saga koja obuhvaća gotovo cijelo 20. stoljeće (1898. – 1981.). Priča je to o pet generacija obitelji u francuskome selu i o razvoju njihove male, siromašne farme u industrijaliziranu svinjogojsku farmu. Éléonore, kći hladne, nepristupačne majke i nasmrt bolesna oca, upoznajemo kao djevojčicu koja će stasajući u ženu upoznati užase Prvoga svjetskog rata te usprkos svim nedaćama održavati obiteljsko gospodarstvo, čijem će slomu, tada već stara, zajedno sa svojim potomcima svjedočiti. Na tragu književnosti naturalizma, roman na zastrašujući način dočarava okrutnost i nasilje koje proizlazi iz bezočne eksploatacije životinja i prirode, otkrivajući nam kako utrka za profitom kao i patnja životinja utječu na međuljudske odnose te na fizičko i psihičko zdravlje pojedinca.

Želite li pročitati knjigu?Carstvo životinja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Del Amo, Jean-Baptiste. Čitati Carstvo životinja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE