Igralica pričalica,stare mudrosti

Igralica pričalica,stare mudrosti - Borić,Neven | Caritasspiritistcenter.org

...stare mudrosti i Božić tri su polazne teme slikovnica/igralica pričalica koje će olakšati i dvojbe odgojiteljskog kadra da na lepršav i zabavan način upriliče prigodnu feštu na veselje mališana ... FastShare.cz ... . U doba kad smo skloni i najmlađima u ruke stavljati vrhunsku tehnologiju koja ih, poput nas odraslih zatupljuje... II►IGRALICA PRIČALICA -STARE MUDROSTI 864 Ostali autori: Borić, Neven [urednik] Nakladnik U formi slikovnice s mnoštvom ilustracija ova knjiga sadrži četiri igrokaza s pričama koje nas uče mudrosti. Na kraju svake priče mudra gospođa sova iznosi zaključak i pouku. Stare mudrosti - igralica pričalica. IGRALICA PRIČALICA -STARE MUDROSTI.O ... IGRALICA PRIČALICA Stare Mudrosti - Naklada Selman ... . Na kraju svake priče mudra gospođa sova iznosi zaključak i pouku. Stare mudrosti - igralica pričalica. IGRALICA PRIČALICA -STARE MUDROSTI.O...

INFORMACIJA

AUTOR
Borić,Neven
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Igralica pričalica,stare mudrosti.pdf

OPIS

Igralica pričalica,stare mudrosti Poučne priče – igrokazi za predškolski i rani školski uzrast.Kroz knjigu nas vodi gospođa Sova i poručuje: Za ovu knjigu odabrala sam posebno poučne priče koje nas uče mudrosti, pozitivnom razmišljanju i djelovanju. Uz priče se zabavite i igrajte s prijateljima, a ja ću na kraju svake priče izreći poneku mudru misao – ipak sam ja sova! Razmislite i sami o poukama svake priče i razgovarajte o tome s prijateljima. Uživajte u učenju i zabavi! Serija poučnih priča-igrokaza za predškolski i rani školski uzrast dobro došla je pojava u slikovničkom svijetu. Osim što su pogodni za uprizorenja kao i različite improvizacije u kojima je moguće involvirati i najmlađe kao aktivne sudionike, oni su edukativni na sasvim relaksirajući način. Uz mnoštvo boja raspodjeljenih u predivnim ilustracijama, na koijma će i najmanje dijete osim užitka zasigurno dobiti poticaj da se samo zaigra s mogućim svojim nastavkom crtajući impresije nakon čitanja ili prikazbe, serija igralica pričalica u tri dijela u sebi sadrži nenametljivu i simpatičnu edukaciju iza koje glavom i okicama stoji jedna mudrica sovica. Uskrs, stare mudrosti i Božić tri su polazne teme slikovnica/igralica pričalica koje će olakšati i dvojbe odgojiteljskog kadra da na lepršav i zabavan način upriliče prigodnu feštu na veselje mališana. U doba kad smo skloni i najmlađima u ruke stavljati vrhunsku tehnologiju koja ih, poput nas odraslih zatupljuje, serija igralice pričalice dobro došao su alat kojim će se najmlađi motivirati na igru, kreativni poticaj i radost.

Želite li pročitati knjigu?Igralica pričalica,stare mudrosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borić,Neven. Čitati Igralica pričalica,stare mudrosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE