Optimizam, a ne očaj

Optimizam, a ne očaj - Chomsky, Noam | Caritasspiritistcenter.org

...m, a ne očaj. 139,00 kn. U najnovijim intervjuima koje je za Truthout dao C ... OPTIMIZAM, A NE OČAJ - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . J. Polychroniouu, Noam Chomsky iznosi svoje stavove o „ratu protiv terorizma", usponu neoliberalizma, izbjegličkoj krizi, izgledima za postizanje izraelsko-palestinskog mira, usponu pokreta Black Lives Matter, disfunkcionalnom američkom izbornom sustavu ... Optimizam, a ne očaj - U najnovijim intervjuima koje je za Truthout dao C. J. Polychroniouu, Noam Chomsky iznosi svoje stavove o „ratu protiv teror ... OPTIMIZAM, A NE OČAJ - O kapitalizmu, imperiju i ... ... . J. Polychroniouu, Noam Chomsky iznosi svoje stavove o „ratu protiv terorizma", usponu neoliberalizma, izbjegličkoj krizi, izgledima za postizanje izraelsko-palestinskog mira, usponu pokreta Black Lives Matter, disfunkcionalnom američkom izbornom su OPTIMIZAM, A NE OČAJ - O kapitalizmu, imperiju i društvenim promjenama. 139,00 kn 125,10 kn dostupno. Dodaj. ISBN: 978-953-355-467-9. NAK...

INFORMACIJA

AUTOR
Chomsky, Noam
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Optimizam, a ne očaj.pdf

OPIS

U najnovijim intervjuima koje je za Truthout dao C. J. Polychroniouu, Noam Chomsky iznosi svoje stavove o „ratu protiv terorizma“, usponu neoliberalizma, izbjegličkoj krizi, izgledima za postizanje izraelsko-palestinskog mira, usponu pokreta Black Lives Matter, disfunkcionalnom američkom izbornom sustavu, opasnosti od klimatskih promjena te o nadama, izgledima i izazovima izgradnje pokreta za radikalnu promjenu.Ova knjiga obavezna je literatura u ovim teškim vremenima. Podijeljena u tri dijela, počinje preciznom analizom neoliberalizma i imperijalizma, stanja u Europskoj uniji, uloge religije u politici i klasne polarizacije. U drugom dijelu fokusira se na Trumpov predsjednički mandat te izlaže povijest američke vanjske politike, kao i ostale važne teme, poput zdravstvene skrbi, obrazovne politike i globalnog zatopljenja. Naposljetku, treći dio knjige govori o alternativi postojećem sustavu, postavljajući pitanje: Jesu li Sjedinjene Države spremne za socijalizam?

Želite li pročitati knjigu?Optimizam, a ne očaj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chomsky, Noam. Čitati Optimizam, a ne očaj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE