Oblak čvoraka

Oblak čvoraka - Šojat, Ivana | Caritasspiritistcenter.org

...voraka - Priča o potrazi za vlastitim, temeljnim identitetom, za mjestom u svijetu ljudi, za snom svakog od nas koji je daleko od kolektivnog ... Osnovna škola Vladimira Nazora Potpićan - Naslovnica ... ... Snimile jato čvoraka kod Iloka: "Mislile smo da je crni oblak" | 24sata ... voraka - Priča o potrazi za vlastitim, temeljnim identitetom, za mjestom u svijetu ljudi, za snom svakog od nas koji je daleko od kolektivnog. Jedna od naših najznačajnijih autorica, nakon uspješnice Zmajevi koji ne lete, ponovo se vraća sa izvrsnim romanom za mlade. Oblak čvoraka priča je o potrazi za vlastitim, temeljnim identitetom... Oblak čvoraka priča je o potrazi za vlastitim, temeljnim identitetom, za mjestom u svijetu ljudi, za sn...

INFORMACIJA

AUTOR
Šojat, Ivana
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Oblak čvoraka.pdf

OPIS

Oblak čvoraka priča je o potrazi za vlastitim, temeljnim identitetom, za mjestom u svijetu ljudi, za snom svakog od nas koji je daleko od kolektivnog – jer, svaka ptica u jatu ima vlastitu priču, vlastiti identitet i poziv. Lucija je učenica osmog razreda koja na vlastitoj koži bolno kuša duboko ukorijenjenu „imovinsku podjelu” među djecom, opsesiju odjećom poznatih i skupih robnih marki, kao i izopćenje iz skupine „popularnih”. Usred puberteta i velikih fizičkih promjena, uz poslovičnu nesigurnost vezanu uz vlastiti fizički izgled, ona se suočava i sa strašnom, okrutnom, a zapravo tako trivijalnom podjelom na one koji imaju i one koji nemaju.

Želite li pročitati knjigu?Oblak čvoraka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šojat, Ivana. Čitati Oblak čvoraka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE