Kako je Fran dobio psa

Kako je Fran dobio psa - Maljković, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...alnoj pričaonici Odjela za djecu Knjižnice Medveščak, u povodu Mjeseca hrvatske knjige, poslušajte priču autora Zorana Maljkovića ''Kako je Fran ... OBAVIJEST O OTVARANJU... - Gradska knjižnica... | Facebook ... ... Ako i ti želiš psa, pročitaj kako je Fran došao do svoga pa možda i tebi uspije. Trajanje čitanja oko 15 minuta. O autorima slikovnice Kako je Fran dobio psa: Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 20 godina uređuje hrvatske i strane knjige i slikovnice. Fran je također želio psa za kućnog ljubimca. Svi njegovi prijatelji imali su pse pa je Fran jako htio jednog i za sebe. Roditelji su mu pokušali ... Kako je Fran dobio psa - Menart ... . Fran je također želio psa za kućnog ljubimca. Svi njegovi prijatelji imali su pse pa je Fran jako htio jednog i za sebe. Roditelji su mu pokušali objasniti Psa treba voljeti, maziti i paziti, ali ga isto tako treba barem dva puta dnevno šetati, hraniti, čistiti… Roditelji su bili nepopustljivi te je Fran smislio... Kao i mnoga djeca, F...

INFORMACIJA

AUTOR
Maljković, Zoran
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako je Fran dobio psa.pdf

OPIS

Kako je Fran dobio psa četvrta je slikovnica Zorana Maljkovića i Marka Jovanovca. Kao i mnoga djeca, Fran želi imati psa. Ali njegovi roditelji mnogo rade, često i u smjenama, te znaju da se za psa nećeimati tko brinuti jer je Fran premali. No Fran će smisliti planu kojem će mu morati pomoći i roditelji i tako doći do omiljenogkućnog ljubimca. Ako i ti želiš psa, pročitaj kako je Fran došao do svoga pa možda i tebi uspije.Idealno za čitanje uz roditelje ili djedove i bake Priča za učenje pozitivnih stavova Trajanje čitanja oko 15 minutaO autorima slikovnice Kako je Fran dobio psa: Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 20 godina uređuje hrvatske i strane knjige i slikovnice. Uz to, više od 15 godina piše priče za djecu te ih objavljuje u dječjim časopisima. Marko Jovanovac, dizajner, ilustrator i tipograf, cijeli život crta, a znatan dio profesionalnog opusa namijenjen mu je za najmlađe. Otac je dvoje djece koja su kroz proces stvaranja slikovnice sudjelovala kao “strogi” kritičari.

Želite li pročitati knjigu?Kako je Fran dobio psa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Maljković, Zoran. Čitati Kako je Fran dobio psa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE