Budućnost ljudskosti

Budućnost ljudskosti - Ugolik Phillips, Kaitlin | Caritasspiritistcenter.org

...nost ljudskosti - Pronicljivo istraživanje utjecaja društvenih medija, umjetne inteligencije, robotike i digitalnog svijeta na naše odnose jednih s drugima, kao i sa samima sobom ... Sunovrat empatije i ljudskosti: Počinje emitovanje domaće serije... ... ... Laguna - Bukmarker - Ante Tomić: U svemu vidim poraz ljudskosti... ... nost ljudskosti - Pronicljivo istraživanje utjecaja društvenih medija, umjetne inteligencije, robotike i digitalnog svijeta na naše odnose jednih s drugima, kao i sa samima sobom. Pa kako izgleda budućnost kada nešto toliko važno za mirno, zdravo i produktivno društvo blijedi? U Budućnosti ljudskosti Kaitlin Ugolik Phillips s nama dijeli svoje osobne priče, kao i priče liječnika... Pa kako izgleda budućnost kada nešto toliko važno za mirno, zd...

INFORMACIJA

AUTOR
Ugolik Phillips, Kaitlin
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Budućnost ljudskosti.pdf

OPIS

Budućnost ljudskosti “Budućnost ljudskosti” pronicljivo je istraživanje utjecaja društvenih medija, umjetne inteligencije, robotike i digitalnog svijeta na naše odnose jednih s drugima, kao i sa samima sobom. Nema sumnje da nam je tehnologija olakšala komunikaciju. Ali je isto tako lakše nekoga isključiti kada se suočimo u razgovoru online. Zašto se truditi razumjeti strance – ili čak poznanike – kada ih možete trolati, blokirati ili jednostavno ukloniti s liste prijatelja i više se nikada ne osvrnuti? Iako nam to može ponuditi kratkotrajan osjećaj zadovoljstva, potencijalno može nagristi jednu od naših temeljnih ljudskih osobina: empatiju. Pa kako izgleda budućnost kada nešto toliko važno za mirno, zdravo i produktivno društvo blijedi? Oprezan odgovor, iako ispunjen nadom, nudi ova zagovornica ugrožene emocije. U “Budućnosti ljudskosti” Kaitlin Ugolik Phillips s nama dijeli svoje osobne priče, kao i priče liječnika, poduzetnika, nastavnika, novinara i znanstvenika o daljnjem unapređivanju tehnologije i inovacija bez prepuštanja izolaciji. Ova knjiga je za sve koje zanima kako funkcionira naš mozak, kako ga se suptilno može prilagoditi da funkcionira na drukčiji način i što to u konačnici znači za nas kao ljude.

Želite li pročitati knjigu?Budućnost ljudskosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ugolik Phillips, Kaitlin. Čitati Budućnost ljudskosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE