Od sedamdesetih do kraja milenija 1970-1999

Od sedamdesetih do kraja milenija 1970-1999 - Mateš, Antun | Caritasspiritistcenter.org

...mdesetih do kraja milenija 1970-1999 Milan Ivkošić … Knjiga Antuna Mateša o sedamdesetim, osamdesetim i devedesetim godinama u Hrvatskoj i svijetu nastavak je sjajne knjige "Šezdesete godine u Zagrebu" koja je doživjela veliki uspjeh ... Publicistika ǀ Brojna publicistička djela ǀ Knjižara Ljevak ... . Antun Mateš Od sedamdesetih do kraja milenija 1970 - 1999 99,00 kn Knjiga Antuna Mateša o sedamdesetim, osamdesetim i devedesetim godinama u Hrvatskoj i svijetu nastavak je sjajne knjige "Šezdesete godine u Zagrebu" koja je doživjela veliki uspjeh. Nema na zalihi Dodaj u listu želja Od sedamdesetih do kraja milenija, u Zagrebu i svijetu (1970 - 1999) Antun Mateš. Antun Mateš: Od sedamdesetih do kraja milenija, u Zagrebu i svijetu (1970 - 1999), meki uvez. Izdavač: 24 sata. Broj ... DRAGOVOLJAC - Poziv ... . Nema na zalihi Dodaj u listu želja Od sedamdesetih do kraja milenija, u Zagrebu i svijetu (1970 - 1999) Antun Mateš. Antun Mateš: Od sedamdesetih do kraja milenija, u Zagrebu i svijetu (1970 - 1999), meki uvez. Izdavač: 24 sata. Broj ...

INFORMACIJA

AUTOR
Mateš, Antun
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Od sedamdesetih do kraja milenija 1970-1999.pdf

OPIS

Od sedamdesetih do kraja milenija 1970-1999 Milan Ivkošić … Knjiga Antuna Mateša o sedamdesetim, osamdesetim i devedesetim godinama u Hrvatskoj i svijetu nastavak je sjajne knjige “Šezdesete godine u Zagrebu” koja je doživjela veliki uspjeh. Njome se zaokružuje pamćenje četiriju posljednjih desetljeća 20. stoljeća – kraja milenija, pamćenje jedinstveno po tome što se u njemu nižu najvažniji politički, kulturni, umjetnički, sportski, medijski, zabavnoglazbeni… događaji i najvažnije ličnosti u svijetu i Lijepoj našoj koje povezuje izniman autor – slikar, pisac,novinar, ribolovac…, koji se planetom, Hrvatskom i Zagrebom kreće kao svojim dnevnim boravkom. Sve je pratio i bilježio, o svemu ima svoje mišljenje, ima fotografije o svemu i svima (više od tisuću i pet stotina!!!),to je memorija gotovo polustoljetnog vremena, “snimka” svega po čemu je značajno… Danijel Žabčić …Uzbudljivo je to Mateševo subjektivno psihičko vrijeme u koleracijskom pulsiranju objektivnog vremeplova. Stoga biće povijesnosti infuzira i tijek svjetskog događajnog krajolika koji gradi komunikacijsku sliku autentičnih interakcija unutar tri desetljeća. Doista, časna knjiga Mateševa duhovne i duševne zrelosti organizacija je materijala precizne vizualne jasnoće prihvatljiva i istraživačima povijesnih zbivanja atraktivna za likovne albumiste, čestita evokacija i nagovor u potrazi za uzorima duha vremena tri desetljeća. Tako je aktualizirano živo poprište opozicionih parova: dobro – zlo, istina – laž, ljepota – ružnoća. Sada dolazimo do samog temelja mateševske stilističke paradigme koja riječima i slikama kondenzirano ispisuje i oblikuje punokrvnost autorskog senzibiliteta i života.

Želite li pročitati knjigu?Od sedamdesetih do kraja milenija 1970-1999 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mateš, Antun. Čitati Od sedamdesetih do kraja milenija 1970-1999 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE