Imaginarni prijatelj

Imaginarni prijatelj - Chbosky, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...rni prijatelj pokazuje nam kako nije važno koliko su mračna mjesta na kojima smo bili ili strašne stvari kojima smo svjedočili ... Imaginarni prijatelj / Planetopija - knjižara za duh, um i ... ... . Sve je podložno iskupljenju. Ovom uzbudljivom romanu također predstoji ekranizacija, a Vorto Palabra hrvatskim ga čitateljima predstavlja u vještom prijevodu Petre Pugar. O autoru Imaginarni prijatelj nije pokazatelj psihopatoloških odstupanja djeteta. Roditelji su često zabrinuti kada primijete postojanje imaginarnog prijatelja kod djeteta, no zajednički je zaključak brojnih istraživanja da djetetov imaginarni prijatelj nije pokazatelj psihopatoloških odstupanja djeteta, već sastavni dio njegova razvoja. Najbolji su prijatelji cijelog života. Ali tu postoji jedan problem - Hugo je Charlien imaginarni prijatelj. Iako je njihov odn ... Imaginarni prijatelj - VBZ online bookstore ... . Najbolji su prijatelji cijelog života. Ali tu postoji jedan problem - Hugo je Charlien imaginarni prijatelj. Iako je njihov odnos uvijek bio platonski, kad se Charlie počne sviđati Guy, producent iz grada u potrazi za lokacijama za dokumentarnu seriju - Hugo shvati da je zaljubljen u...

INFORMACIJA

AUTOR
Chbosky, Stephen
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Imaginarni prijatelj.pdf

OPIS

Imaginarni prijatelj Christopher ima sedam godina i tek se doselio u grad. Christopher ima imaginarnog prijatelja… Samohrana majka Kate Reese nalazi se u bijegu. Odlučna pružiti bolji život sebi i sinu, bježi iz nasilne veze u malu zajednicu Mill Grove u Pennsylvaniji. Iako se čini da je pronašla savršeno mjesto za novi početak, Kate će otkriti kako stravu nije ostavila iza sebe. Njezin sin Christopher nestaje i danima ga nitko neće uspjeti pronaći. Šestog dana sam će uskrsnuti iz šume na rubu grada, neozlijeđen, ali promijenjen. Vratit će se s glasom koji samo on može čuti, s neobičnom misijom koju samo on može izvršiti – u suprotnom ni njegova majka niti itko u gradu neće biti siguran. Stephen Chbosky svojim je prvijencem, romanom Charliejev svijet, u rekordnom roku osvojio književni svijet. Bestseler iz 1999. godine danas ima kultni književni status pa se na policama američkih knjižara može naći hrptom uz hrbat s Lovcem u žitu. Autoru je pripala i čast režiranja i pisanja scenarija za ekranizaciju pa je nastao i istoimeni filmski hit, s Loganom Lermanom, Ezrom Millerom i Emmom Watson u glavnim ulogama. Njegovo novo djelo, Imaginarni prijatelj, također se prometnuo u bestseler, a oduševljene recenzije nemoguće je i pobrojati. Svi se slažu u jednom: Stephen Chbosky nas je potpuno iznenadio, napisao je nešto sasvim drugačije od Charliejeva svijeta, no ništa manje uzbudljivo ili fantastično. Imaginarni prijatelj pokazuje nam kako nije važno koliko su mračna mjesta na kojima smo bili ili strašne stvari kojima smo svjedočili. Sve je podložno iskupljenju. Ovom uzbudljivom romanu također predstoji ekranizacija, a Vorto Palabra hrvatskim ga čitateljima predstavlja u vještom prijevodu Petre Pugar.

Želite li pročitati knjigu?Imaginarni prijatelj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chbosky, Stephen. Čitati Imaginarni prijatelj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE