E pa sad mi je dosta!

E pa sad mi je dosta! - Lacovich, Mauro | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov E pa sad mi je dosta! autora Lacovich, Mauro ... Naklada Uliks WebShop | naklada-uliks.hr ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! E pa sad mi je dosta! - Ova zbirka sadrži poučne priče različitih kultura, autora i učenja, a svaka od njih nosi važnu poruku koju možemo razumjeti na svoj način. Ne kaže se uzalud da je ispričati priču jedno od najvećih umijeća ljudske vrste, jer priče su utkane duboko u našu povijest gdje su poučavale, prenosile znanje, čuvale tradiciju, definirale društvo, pronosile slavu i podučavale nove generacije. Zato nam priče i danas otvaraju vrata do mnogih ideja, spoznaja i odgovora na živ ... E pa sad mi je dosta! knjiga autora Lacovich, Mauro - VBZ ... ... . Zato nam priče i danas otvaraju vrata do mnogih ideja, spoznaja i odgovora na životna pitanja. Ova zbirka sadrži poučne ... E PA SAD MI JE DOSTA! Laco...

INFORMACIJA

AUTOR
Lacovich, Mauro
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
E pa sad mi je dosta!.pdf

OPIS

Ne kaže se uzalud da je ispričati priču jedno od najvećih umijeća ljudske vrste, jer priče su utkane duboko u našu povijest gdje su poučavale, prenosile znanje, čuvale tradiciju, definirale društvo, pronosile slavu i podučavale nove generacije. Zato nam priče i danas otvaraju vrata do mnogih ideja, spoznaja i odgovora na životna pitanja. Ova zbirka sadrži poučne priče različitih kultura, autora i duhovnih učenja, a svaka od njih nosi važnu poruku koju možemo razumjeti na sebi potreban način. Upravo u tome leži ljekovita moć priča, što svatko od nas u istoj priči može pronaći drugi odgovor.

Želite li pročitati knjigu?E pa sad mi je dosta! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lacovich, Mauro. Čitati E pa sad mi je dosta! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE