Pisma jednog astrofizičara

Pisma jednog astrofizičara - de Grasse Tyson, Neil | Caritasspiritistcenter.org

...bestseler Astrofizika za ljude u žurbi iz 2017 ... Pisma jednog astrofizičara: Najotvorenije i najintimnije ... ... . godine milijunima je čitatelja ponudio znanstvena, a opet lako shvatljiva saznanja o svemiru. Dosad najotvorenije i najintimnije Tysonovo pisano djelo, Pisma jednog astrofizičara uvodi nas u novu osobnu dimenziju Tysonove potrage za istraživanjem čovjekova mjesta u kozmosu. O autoru Pisma jednog astrofizičara Neil deGrasse Tyson Kategorija: Knjige / Publicistika / Znanost i tehnologija / O knjizi Detalji o proizvodu Astrofizičar Neil deGrasse Tyson okuplja jednu od najvećih svjetskih skupina online pratitelja svojim fascinantnim, lakorazumljivim uvidima u znanost i naš svemir. Pisma jednog astrofizičara Nezaobilazan doda ... Pisma jednog astrofizičara knjiga autora de Grasse Tyson ... ... . Pisma jednog astrofizičara Nezaobilazan dodatak svjetskoj uspješnici "Astrofizika za ljude u žurbi". Astrofizičar Neil deGrasse Tyson okuplja jednu od najvećih svjetskih skupina online pratitelja svojim fascinantnim, lakorazumljivim...

INFORMACIJA

AUTOR
de Grasse Tyson, Neil
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pisma jednog astrofizičara.pdf

OPIS

Pisma jednog astrofizičara Nezaobilazan dodatak svjetskoj uspješnici “Astrofizika za ljude u žurbi”. Astrofizičar Neil deGrasse Tyson okuplja jednu od najvećih svjetskih skupina online pratitelja svojim fascinantnim, lakorazumljivim uvidima u znanost i naš svemir. No u ovoj nas knjizi Tyson poziva da zavirimo u privatnu sferu njegova života otkrivajući nam svoju prepisku s ljudima koji su mu se u potrazi za odgovorima osobno obratili. Oslanjajući se na kozmičku perspektivu, Tyson se u zbirci od stotinjak pisama osvrće na poduži niz pitanja o znanosti, vjeri, filozofiji, životu i, naravno, Plutonu. Njegovi jezgroviti, promišljeni, gorljivi i često smiješni odgovori odraz su njegove popularnosti i položaja vodećeg promicatelja astrofizike i znanosti općenito. Tysonov bestseler “Astrofizika za ljude u žurbi” iz 2017. godine milijunima je čitatelja ponudio znanstvena, a opet lako shvatljiva saznanja o svemiru. Dosad najotvorenije i najintimnije Tysonovo pisano djelo, “Pisma jednog astrofizičara” uvodi nas u novu osobnu dimenziju Tysonove potrage za istraživanjem čovjekova mjesta u kozmosu.

Želite li pročitati knjigu?Pisma jednog astrofizičara u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor de Grasse Tyson, Neil. Čitati Pisma jednog astrofizičara Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE