Vladari svijeta

Vladari svijeta - Lojkić, Mladen | Caritasspiritistcenter.org

...tamo i video, istina je: Vladari sveta, bankarska elita ne živi na ovoj planeti ... Vladari sveta se dozvali pameti I konačno skupili... ... ... Filozofija i vladari sveta | 2. strana | Forum Krstarice ... tamo i video, istina je: Vladari sveta, bankarska elita ne živi na ovoj planeti. Posted date: децембар 25, 2014In: IZA OGLEDALA. Vladari Sveta iz senke, dve moćne porodice Rokfeleri i Rotšildi planiraju da ukinu sve države koje postoje, kao i religije od d do kraja 2025. godine stvore... Filozofija i vladari sveta. Začetnik teme oziman. Datum pokretanja 23.05.2009. Ako je sustina zivota u nematerijalnim vrednostima zasto se vladari sveta ...

INFORMACIJA

AUTOR
Lojkić, Mladen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vladari svijeta.pdf

OPIS

Vladari svijeta zanimljiva su proza napisana jednostavnim, čitljivim i nepretencioznim stilom koja osvjetljava svojevrsni alternativni pogled na društvene pojave koje su se događale od biblijskih vremena pa do danas, s posebnim osvrtom na utjecaje koje su osjetili Hrvati. Iznimna je kvaliteta ovoga djela što je temeljena na osobnim iskustvima autora, ali su njegove opservacije i dokazane u široko navedenoj bibliografiji koja se ne sastoji samo od tiskanih publikacija, nego i od elektronskih. Bez obzira, ipak, na publicistički žanr kojim je pisan, iz teksta možemo iščitati autorove doživljaje i emocije – od ljubavi prema vlastitom narodu i domovini do bijesa radi moguće opasnosti koja im prijeti.

Želite li pročitati knjigu?Vladari svijeta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lojkić, Mladen. Čitati Vladari svijeta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE