Cvrčkova promatranka

Cvrčkova promatranka

...va Promatranka 49,99 kn Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima Cvrčak je kreirao ovaj radni list koji je namijenjen djeci i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja ... NAKLADA CVRČAK | Knjižara Znanje ... . Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Cvrčkova promatranka autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Neda Gugo Crevar - Cvrčkova promatranka. 5 stars 4 stars 3 stars 2 star ... Školski pribor | Igračke | Gorjuss | Akcijske cijene ... ... . 5 stars 4 stars 3 stars 2 star...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Cvrčkova promatranka.pdf

OPIS

Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima Cvrčak je kreirao ove radne listove koji su namijenjen djeci i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 4 do 6 godina i potiču razvoj percepcije, odnosa među predmetima, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo. Važno je da rješavanje zadataka bude igra u kojoj će se djeca moći slobodno izraziti i osjetiti veselje zbog razvoja vlastitih sposobnosti. Potrebno je slijediti osobitosti svakoga djeteta, jer među djecom iste dobi može biti znatna razlika u stupnju razumijevanja i znanja, ali je prije svega važno da dijete bude veselo zbog učenja i razvijanja svojih sposobnosti. S tim na umu i sa stavom da učenje treba biti veselje, tim iskusnih pedagoga, logopeda i dizajnera kreirao je ove radne listove kako bi budući đaci ušli spremni u jedno od najljepših razdoblja u njihovim životima.

Želite li pročitati knjigu?Cvrčkova promatranka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Cvrčkova promatranka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE