Jedrenjak na kraju ulice

Jedrenjak na kraju ulice - .. | Caritasspiritistcenter.org

...Bakran. Tamara Bakran: Jedrenjak na kraju ulice, tvrdi uvez ... Instrukcja, jak pobrać Unijny Certyfikat COVID | Pacjent ... . Jedrenjak na kraju ulice, miris dalekih istočnih začina, osjećaj topla i meka krzna kineskoga tigra pod prstima dok jure daleko u noć… U dječjoj mašti i u noći punoga mjeseca sve je moguće. Uvjerite se sami u ovoj čudesnoj slikovnici Tamare Bakran i Vendi Vernić! Jedrenjak na kraju ulice, miris dalekih istočnih začina, osjećaj topla i meka krzna kineskoga tigra pod prstima dok jure daleko u noć… U dječjoj mašti i u noći punoga mjeseca sve je moguće. Uvjerite se sami u ovoj čudesnoj slikovnici Tamare Bakr ... Knjiga Jedrenjak na kraju ulice Školska knjiga | Knjižara Znanje ... . Uvjerite se sami u ovoj čudesnoj slikovnici Tamare Bakr...

INFORMACIJA

AUTOR
..
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Jedrenjak na kraju ulice.pdf

OPIS

Inja se vraćala kući kroz drvored u zabačenoj četvrti svojega grada. Puhao je vjetar i otimao joj kišobran iz ruke. Oblaci puni kiše teško su visjeli iznad njezine glave. Podigla je ruku i dohvatila jedan oblak natopljen poput spužve. Odnijet će ga kući i iscijediti na žedne sobne biljke. Djevojčica Inja pokazat će vam kako razvedriti tmuran, kišni dan. Samo jedan pisak s broda na kraju njezine ulice i kapetan Marko Polo prenut će je i povesti u čudesan svijet! Jedrenjak na kraju ulice, miris dalekih istočnih začina, osjećaj topla i meka krzna kineskoga tigra pod prstima dok jure daleko u noć… U dječjoj mašti i u noći punoga mjeseca sve je moguće. Uvjerite se sami u ovoj čudesnoj slikovnici Tamare Bakran i Vendi Vernić! O autorici Tamara Bakran (1979.) piše poeziju za odrasle i kratke priče za djecu. Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada za ponajbolja ostvarenja na području književnoga stvaralaštva, a posebno se istaknula kao autorica dječjih slikovnica. Dosad je objavila 11 slikovnica, a mnoge su njezine priče dramatizirane za radio. Voli u svoj rad unijeti poeziju, humor i ironiju te snažne ženske likove. Voli se igrati jezikom i ne voli oštro razlikovati san od stvarnosti. O ilustratorici Vendi Vernić (1991.) ilustratorica je i vizualna umjetnica. Dobitnica je prestižne IX. međunarodne nagrade za ilustraciju na sajmu dječje knjige u Bologni – Fundación SM (2018.). Za svoje je ilustracije dobila je i nekoliko drugih nagrada, među kojima je nagrada „Grigor Vitez” za dječju ilustraciju u Hrvatskoj (2020.) i nagrada na festivalu ilustracija Mors u Moskvi (2017). Njezin je rad prikazan na brojnim skupnim izložbama, te samostalnim izložbama u Seulu, Bologni, Moskvi, Tokiju i Zagrebu.

Želite li pročitati knjigu?Jedrenjak na kraju ulice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor ... Čitati Jedrenjak na kraju ulice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE