Suli u avanturi – Prijateljstvo 2

Suli u avanturi – Prijateljstvo 2 - Maja | Caritasspiritistcenter.org

... avanturi - prijateljstvo - 2. izdanje. Profil, Za djecu i mlade ... Maja Šimleša: Suli u avanturi-prijateljstvo - Mali čitači ... . Budite prvi koji će recenzirati "Suli u avanturi - prijateljstvo - 2. izdanje" Otkaži odgovor. Suli u avanturi: Prijateljstvo - Topla i lijepa priča o prijateljstvu, vrlo maštovito ilustrirana. Kroz stihove u rimi upoznat ćete dugonogu žirafu Suli koja je u potrazi za društvom. No nitko je u krdo primiti neće. Ajme, koje li nesreće! Neće zebre jer su kod njih pruge u modi. Neće ni bivoli jer im njezin dugi vrat... Nabava.net nije int ... Suli u avanturi prijateljstvo ... . Neće ni bivoli jer im njezin dugi vrat... Nabava.net nije inte...

INFORMACIJA

AUTOR
Maja
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Suli u avanturi – Prijateljstvo 2.pdf

OPIS

Suli u avanturi – Prijateljstvo 2 Topla i lijepa priča o prijateljstvu, vrlo maštovito ilustrirana. Kroz stihove u rimi upoznat ćete dugonogu žirafu Suli koja je u potrazi za društvom. No nitko je u krdo primiti neće. Ajme, koje li nesreće! Neće zebre jer su kod njih pruge u modi. Neće ni bivoli jer im njezin dugi vrat smeta. Od lavova je jedva živu glavu izvukla i u šumu zašla. I tamo, snašla je nesreća jer ne može s majmunima visjeti s grana. I kad se najmanje nadala, slon je s osmijehom došao i ruku joj pružio.

Želite li pročitati knjigu?Suli u avanturi – Prijateljstvo 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Maja. Čitati Suli u avanturi – Prijateljstvo 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE