Pizzeria Europa TU

Pizzeria Europa TU - Jovanovski, Žarko | Caritasspiritistcenter.org

...ria Europa" priča je o predanosti umjetnosti, pa i onda kad je ta predanost ravna samoubilačkom poduhvatu ... Pizzeria Europa Bistro - Home - Puerto de la Cruz - Facebook ... ... Pizzeria Europa - Home - São Paulo, Brazil - Menu, Prices ... ... ria Europa" priča je o predanosti umjetnosti, pa i onda kad je ta predanost ravna samoubilačkom poduhvatu. Roman vratoloman i drzak, oštrouman i duhovit, a istodobno precizno ustrojen i dobro napisan, poput zločestog je dječaka s finim manirama - lako ga je voljeti. Od istog autora SVI NASLOVI Predlažemo -10% Quick View Vrijeme swinga Roman „Pizzeria Europa" Žarka Jovanovs...

INFORMACIJA

AUTOR
Jovanovski, Žarko
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pizzeria Europa TU.pdf

OPIS

Trojica underground performera kreću na miniturneju. Epicentar zbivanja je Beč. No, urbano prostranstvo koje će trojac mapirati bizarnim susretima, usput ukradenim obrocima i jeftinim pivom nije upicanjena metropola iz bedekera, nego multikulti mrga s pedeset i pet groblja i bezbroj turskih imbissa. Osim toga, marginama nekoć carskog grada u naše doba jezde duhovi, aveti i utvare, pa dok Karl Marx juri svom kumu Engelsu okrečiti kuhinju, a Thatcherica se bori sa štapićima u kineskoj zalogajnici, Stevo Žigon naše junake savjetuje, a Satan Panonski positno ih financira. Od Zagreba preko Beča do slovačke Trnave tri drumska pjesnika improviziraju, izlažu se užicima, a još više pogibeljima, vrludaju između ludila i smrti, ali ostaju srčani i svoji. Na njihovoj putešestviji ima snomorica i stranputica, ima bijelih zečeva, a bome ima i glazbe. Soundtrack: grozan rumunjski etno i sjajan jazz. U eksplozivnom grand finalu, kao nepredviđeni bonus za skitalačku družinu i za nas čitatelje – pizzeria Europa, značenjski nabijeno mjesto na kojem su se nekoć doista palile krušne peći, da bi se u međuvremenu prometnulo u metaforu otpora neoliberalnom ugnjetavanju. „Pizzeria Europa“ priča je o predanosti umjetnosti, pa i onda kad je ta predanost ravna samoubilačkom poduhvatu. Roman vratoloman i drzak, oštrouman i duhovit, a istodobno precizno ustrojen i dobro napisan, poput zločestog je dječaka s finim manirama – lako ga je voljeti.

Želite li pročitati knjigu?Pizzeria Europa TU u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jovanovski, Žarko. Čitati Pizzeria Europa TU Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE