A je li netko pitao učenike ?

A je li netko pitao učenike ? - Badić, D:Bočkar, L | Caritasspiritistcenter.org

...oršić. Marija Šinković. Marta Štokić ... Jutarnji list - UČITELJI, DOSTA NAM JE ŠTREBANJA, IMAMO ... ... . Nera Penzar. Roza Miličić. Tea Čepelak. Tina Pršir. Cijena: 45,00 kn Cijena bez PDV-a: 42,86 kn Iznos PDV-a: 2,14 kn. A je li netko pitao učenike? količina. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov A je li netko pitao učenike ? autora Badić, D:Bočkar, L, Boršić, L,Čepelak, T. . . . . .. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! A je li netko pitao učenike? Publikacija je nastala kao dio programa Učimo učiti edukativno-savjetodavnog centra Budi svoj učenika od 5. do 8. razreda. Učenici viših razreda o ... A je li netko pitao učenike? - Element - d.o.o. za ... ... . do 8. razreda. Učenici viših razreda osnovne škole napisali su i ilustrirali ovaj priručnik o učenju. U deset poglavlja autori govore o važnosti učenja, predlažu kako organizirati učenje, na ... Knjigu su napisali i ilu...

INFORMACIJA

AUTOR
Badić, D:Bočkar, L
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
A je li netko pitao učenike ?.pdf

OPIS

A je li netko pitao učenike? Knjigu su napisali i ilustrirali učenici viših razreda osnovne škole. Nastala je kao dio programa Učimo učiti u kojem djeca i mladi razvijaju vještine potrebne za kvalitetno i samostalno učenje. Prvog dana programa polaznicima je rečeno da učenje, osim što je izrazito logično, pruža i osjećaj sreće. Uslijedio je jedan kolektivni skeptični pogled. Kroz tjedne programa sumnjičavi je pogled polaznika postajao sve povjerljiviji. Kako bi do kraja otopili led, voditelji programa predložili su im zajednički projekt: pisanje vlastitog priručnika o učenju! Ti, isprva skeptični učenici viših razreda osnovne škole napisali su tekst, nacrtali ilustracije, grafički dizajnirali i lektorirali knjigu! Nakon početnog oklijevanja i gledanja u prazno, najedanput im je krenulo: sjedili su za računalima, tipkali su, brisali, nadopunjavali, ljutili se, veselili, bili nezadovoljni nekom rečenicom, zadovoljni nekom drugom, raspravljali, nabacivali se idejama, ilustratorice su crtale, osmišljavale, lektorica je dijelila packe… Radeći, otkrivali su puno o svojim sposobnostima, pronalazili motivaciju i uočavali ljepotu učenja i rada. Ukratko, stvarali su, i to samostalno. A to im je pružilo osjećaj zadovoljstva. Na neki ih je način učenje (i to učenje o učenju!) usrećilo… Misija uspjela. Knjiga je namijenjena učenicima viših razreda osnovne škole kao priručnik o učenju koji im je zbog načina pisanja bliži, zanimljiviji i razumljiviji, zatim nastavnicima i stručnjacima u obrazovanju kao literatura koja pruža uvid u dječju perspektivu i njihov pogled na učenje i obrazovanje, što im može pomoći u koncipiranju nastave i načina poučavanja, te naravno i roditeljima kako bi mogli pomoći svojoj djeci u učenju.

Želite li pročitati knjigu?A je li netko pitao učenike ? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Badić, D:Bočkar, L. Čitati A je li netko pitao učenike ? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE