Elektronički sklopovi

Elektronički sklopovi - Biljanović, Petar | Caritasspiritistcenter.org

...ONIČKI SKLOPOVI Bipolarni tranzistor ELEKTRONIČKI SKLOPOVI ... PDF Elektronički logički sklopovi i registri ... . 2 Premda je bilo i ranijih istraživanja, zasluga za otkriće tranzistora pripala je godine Williamu Shockleyu. ANALOGNI ELEKTRONIČKI SKLOPOVI 1. Sklopovi s diodama Poluvodičke su diode elektroničke komponente s dvjema elektrodama. Izvedba i svojstva dioda razlikuju se ovisno o njihovoj namjeni. Elektronički sklopovi su mreže sastavljene od elektroničkih sastavnih dijelova (aktivnih i pasivnih), koje sačinjavaju za sebe funkcionalnu cjelinu. Od više elektroničkih ... Elektronički sklopovi ... . Od više elektroničkih...

INFORMACIJA

AUTOR
Biljanović, Petar
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Elektronički sklopovi.pdf

OPIS

Predmet udžbenika su analogni, u prvom redu linearni elektronički sklopovi. Udžbenik je koncipiran prema predavanjima na trećoj godini studija Elektrotehničkog fakulteta u Zagrebu za studente elektroničarskih smjerova studija (industrijska elektronika, računarska tehnika, telekomunikacije i informatika, radiokomunikacije i profesionalna elektronika, automatika).

Želite li pročitati knjigu?Elektronički sklopovi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Biljanović, Petar. Čitati Elektronički sklopovi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE